Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asta e trucul lui Ronaldo la penalty-uri! Reuşita cu PSG putea fi anulată! "Pare o nebunie, dar jur că l-am văzut făcând asta!"

VIDEO | Asta e trucul lui Ronaldo la penalty-uri! Reuşita cu PSG putea fi anulată! "Pare o nebunie, dar jur că l-am văzut făcând asta!"
Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, Real Madrid a învins-o pe PSG, scor 3-1, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor, iar galacticii au devenit favoriţi la calificare, după un meci în care francezii au condus, dar nu au reuşit să-şi păstreze avantajul.

Real Madrid a egalat în finalul primei reprize, când Cristiano Ronaldo a transformat un penalty. Faza respectivă e însă una controversată, după ce mai mulţi fani ai PSG-ului au observat pe reluări că mingea sare puţin de pe punctul cu var, înainte ca CR7 să o lovească (Faza se vede cel mai bine la secunda 42, în clipul de mai jos).

Foarte probabil, Ronaldo a săltat puţin mingea cu piciorul de sprijin, "truc" care i-a permis să lovească balonul în plin şi să nu-i dea şanse lui Areloa. Totuşi, dacă Ronaldo loveşte într-adevăr mingea, atunci reuşita ar fi trebuit să fie anulată.

Se pare că "procedeul" nu e deloc nou pentru CR7. Fost coleg cu starul portughez la Manchester United, Rio Ferdinand a dezvăluit într-o emisiune TV că acesta "exersa" o astfel de execuţie încă de când era în curtea "diavolilor". "Poate părea o nebunie, dar vă jur că l-am văzut făcâd asta la antrenamente", a declarat fostul fundaş. Vezi mai jos faza.

Afla mai multe despre: ronaldopsgtrucpenalty 

viewscnt
Articole similare