Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asta este atitudinea. Manea: "Suntem ca fraţii! Nimeni nu ne poate sta în cale!"

VIDEO | Asta este atitudinea. Manea: "Suntem ca fraţii! Nimeni nu ne poate sta în cale!"

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu publicat de Uefa.com, fundaşul dreapta al tricolorilor a vorbit despre secretul din spatele performaţei de la EURO! Cum putem câştiga semifinala cu Germania şi care este următorul obiectiv al tricolorilor U21.

"Şi George, şi Ianis sunt foarte importanţi, la fel ca fiecare maseur, la fel ca şi şoferul, ca toată lumea. Noi suntm o familie foarte unită aici şi eu cred că asta a făcut diferenţa la acest turneu până acum. Suntem ca nişte fraţi şi ne ajutăm şi în afara terenului. Suntem de mici împreună şi ne-am învăţat unul pe celălalt şi eu cred că aici s-a făcut diferenţa. Jucăm ca acasă fiecare meci şi ne ajută foarte mult. Suporterii, pentru noi, sunt ca al 12-lea jucător, de care foarte multe echipe au nevoie. Ştiu că va fi un meci foarte dificil. Când eram mai mici am avut meci cu ei şi erau o forţă pe atunci, ne-au bătut foarte rău. Vreau la acest meci să ne luăm revanşa şi să ne scoatem românii în stradă. 

Eu cred că va fi un meci cu de toate şi va fi un meci frumos de privit şi o semifinală demnă de acest European. La ce am văzut la meciurile cu Anglia,  Franţa şi Croaţia, eu cred că putem să batem pe oricine în momentul de faţă. Sunt foarte mândru pentru că nici în cele mai frumoase gânduri ale mele nu mă gândeam că ne vom califica la Jocurile Olimpice, doar la televizor priveam Jocurile Olimpice şi acum noi vom fi acolo la Tokyo." a declarat Cristian Manea 

Cristian Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei. În 2014, a fost folosit de Victor Piţurcă la 16 ani şi 10 luni la partida România - Albania (1-0).

"Să joci la 16 ani în prima reprezentativă, să fii cel mai tânăr debutant este o onoare pentru mine. Asta arată că, dacă munceşti şi îţi vezi de treaba ta, Dumnezeu îţi dă de toate. Eu cred că vom avea un viitor foarte frumos pentru că eu cred mulţi de aici vom merge să jucăm în nişte campionate puternice în Europa şi vom creşte mult mai mult. Şi, dacă vom rămâne uniţi, vom fi foarte greu de dărâmat." a declarat Cristian Manea.

 

Afla mai multe despre: maneacalificareeurogermaniagrupavictorie 

viewscnt
Articole similare