Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Asta înseamnă personalitate". Cum l-a scos din minţi Iordănescu pe unul dintre cei mai importanţi jucători veniţi la CFR

VIDEO | "Asta înseamnă personalitate". Cum l-a scos din minţi Iordănescu pe unul dintre cei mai importanţi jucători veniţi la CFR

Superliga

Comentarii

Giuseppe De Luca n-a avut parte de cel mai fericit debut la CFR Cluj. Chemat iniţial pentru a fi introdus în teren în minutul 90+1, italianul a fost rugat de Edward Iordănescu să mai aibă puţină răbdare. Până la urmă, De Luca a intrat în teren în minutul 90+3.

"Era o lovitură liberă la poarta CFR-ului, iar antrenorul a preferat să nu mai facă schimbare în acel moment. Eu pun totul şi pe lipsa unei experienţe. Probabil şi din cauza pregătirii nu a vrut să rişte nimic, aşa că a ajuns să-l bage în minutul 90+2. Trebuie să fie un noroc chior să bagi un jucător atunci şi să-ţi rezolve meciul în cele trei minute de prelungire care au mai rămas. Nu ştim ce va fi de acum încolo între cei doi, însă jucătorul va trebui să se supună. Am văzut cel mai bun exemplu la Campionatul Mondial. Kalinic a fost exclus din lot, apoi Croaţia a jucat marea finală" , a declarat expertul Telekom Sport, Andrei Vochin.

"De Luca se încălzea de prin minutul 60. Probabil că această schimbare fusese gândită pentru minutul 80. Asta arată că este un jucător cu personalitate" , a spus Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: de lucacfr clujedward iordanescukalinicconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare