Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asta înseamnă să joci în Liga a IV-a. Ce s-a întâmplat în minutul 28 la meciul Steaua-Termo: "Mai cu o bere, mai..."

VIDEO  | Asta înseamnă să joci în Liga a IV-a. Ce s-a întâmplat în minutul 28 la meciul Steaua-Termo: "Mai cu o bere, mai..."

Fotbal

Comentarii

Situaţie incredibilă la meciul Stelei din Liga a IV-a! Adversara a început partida cu doar 10 jucători şi fără rezerve. Unul dintre ei a venit în minutul 28, când AS Termo era deja condusă de CSA Steaua cu 2-0.

Totul din cauza unui accident de circulaţie. Trei jucători au fost implicaţi, însă, din fericire, n-au păţit nimic şi au jucat chiar împotriva Stelei. În plus, un alt jucător trecut pe foaie la meciul dintre Steaua şi AS Termo nu s-a prezentat la stadion şi nici nu i-a răspuns antrenorului la telefon.

"Avem o situaţie dificilă, mulţi sunt angajaţi, e şi cu perioada aceasta cu Paştele. E cam greu să ne păstrăm echilibrul numeric şi valoric. Mereu am avut probleme când am jucat în timpul săptămânii. Când jucam sâmbăta, ne adunam câte 13-14. Aşa e la noi, acum cu Paştele, mai venim după o bere, aşa e la nivelul ăsta. Băieţii termină programul la 3-4. A fost şi un accident, au întârziat, chiar am rugat brigada de arbitri să ne lase să întârziem meciul 10 minute. Unul e trecut pe foaie, dar nu mi-a răspuns la telefon" , a declarat Marin Dan, antrenorul celor de la AS Termo.

Până la urmă, Steaua s-a impus cu 9-0, după golurile marcate de Olaru, Vîlcea, Predescu, de două ori, Zeciu, de două ori, Curt şi Mirea, tot de două ori.

Steaua a evoluat în următoarea formulă: Chiş- Boerean- Pădureţ- Sitaru- Grigore- Olaru- Constantinescu- Vîlcea- Răsdan- Predescu- Camara.

Afla mai multe despre: steauaghenceaas termorapidliga a patra 

viewscnt
Articole similare