Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Asta nu s-a văzut în direct la TV! Croaţii se bucurau, iar Anglia a vrut să dea gol. Ce decizie a luat arbitrul

VIDEO | Asta nu s-a văzut în direct la TV! Croaţii se bucurau, iar Anglia a vrut să dea gol. Ce decizie a luat arbitrul

Jucătorii englezi au surprins asistenţa de pe Stadionul Lujniki din Moscova, încercând să marcheze în timp ce croaţii sărbătoareau golul de 2-1.

Mandzukici a marcat golul de 2-1 în minutul 109 al meciului Croaţia - Anglia din semifinalele Cupei Mondiale. Croaţii s-au bucurat printr-o "grămadă spontană" la marginea terenului adversarilor, "accidentând" şi un fotoreporter aflat în acea zonă.

Jucătorii englezi nu au pierdut timpul şi au repus repede balonul de la centru, îndreptându-se către poarta lui Subasici, rămas între buturile croate. Arbiturl turc Cuynet Cakir a pus însă capăt iureşului ofensiv, înainte ca jucătorii englezi să egaleze.

The Mirror a notat că şi Panama a încercat fără succes aceeaşi stratagemă în timpul meciului cu Anglia, din faza grupelor.

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale.

Pentru Croaţia au marcat Perisici '68 şi Mandzukici '109, iar pentru Anglia a înscris Tripper '5.

În finală, naţionala Croaţiei va evolua contra Franţei, duminică, la Moscova. Anglia va evolua contra Belgiei, sâmbătă, în finala mică.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta