Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astăzi s-au decis ultimele două semifinaliste ale UEFA Youth League! Surpriză mare în Germania

VIDEO | Astăzi s-au decis ultimele două semifinaliste ale UEFA Youth League! Surpriză mare în Germania
Comentarii

FC Barcelona şi FC Porto s-au calificat în penultimul act al Youth League după jocurile de ieri, iar astăzi va fi stabilit programul Final Fourului competiţiei.

Chelsea a revenit pe final şi a reuşit să trimită partida cu Dinamo Zagreb la loteria penaltyurilor după ce oaspeţii au condus cu 2-0 până în minutul 77. La seria loviturilor de departajare, englezii nu au greşit ba şi-au permis şi câteva execuţii pretenţioase. Croaţii au ratat de două ori şi Chelsea a ajuns în Final Fourul de la sfârşitul lunii mai. Meciul a fost arbitrat de o brigadă românească. Central a fost Radu Petrescu, iar asistenţii săi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu. 

În ultimul sfert de finală, Hoffenehim a învins-o pe Real Madrid după ce a condus aproape pe toată durata întâlnirii. La spanioli, rezervă a fost şi românul Alexandru Ţîrlea, iar noul Zlatan al Spaniei, Pedro Ruiz şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. 

În Final Fourul care va avea loc la Nyon, Barcelona va juca împotriva lui Chelsea, iar Hoffenheim o întâlneşte pe Porto. 

Afla mai multe despre: uefa youth leagueradu petrescusferturi de finală 

viewscnt
Articole similare