Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra a câştigat, dar Bogdan Andone recunoaşte problemele de la club: "E o situaţie delicată"

VIDEO | Astra a câştigat, dar Bogdan Andone recunoaşte problemele de la club: "E o situaţie delicată"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a câştigat cu FC Voluntari, 1-0 şi a urcat, cel puţin temporar, pe locul 3 în Liga 1, însă clubul este "bântuit" de probleme financiare, recunoascute acum şi de antrenorul Bogdan Andone.

"E o situaţie delicată, să spun. Nu e extrem de tensionată. S-a plătit un salariu, chiar astăzi cred, s-a plătit prima după meciul de la Botoşani, se va plăti zilele următoare prima pentru cele două meciuri de acasă, deci situaţia nu e atât de delicată pe cât se pare şi am promisiuni din partea conducerii că se vor rezolva uşor-uşor şi salariile restante care sunt", a spus tehnicianul după meciul cu Astra. 

Joi, în exclusivitate pentru Telekom Sport, preşedintele de la Astra Giurgiu, Dani Coman, a anunţat că echipa pe care o conduce este "lovită" de aceste probleme, însă are încredere în finanţator: "Din punct de vedere financiar, n-aş putea spune că suntem la zi cu toate plăţile, dar chiar acum le-am virat un salariu jucătorilor, avem stabilitate financiară, îl avem pe domnul Niculae, care mereu a fost alături de noi, indiferent de problemele pe care le-a avut şi dumnealui". 

Andone se aştepta ca Budescu şi Alibec să fie convocaţi la echipa naţională şi a vorbit despre cele două "diamante" pe care le are la echipă: "Denis a crescut foarte mult, din punct de vedere al jucătorului profesionist, ca să zic aşa. Are o mentalitate foarte bună în momentul de faţă, chiar are o preocupare mare pentru fotbal. În ultimele două zile, înainte de joc, tot timpul singur îşi face, cheamă maseurul să-şi facă gheaţă, să-şi facă masaj, să se pregătească de tot ce are nevoie, deci e o surpriză extrem de plăcută pentru mine. Iar Budescu îl ştim, a crescut, a prins experienţă, a jucat în străinătate, probabil are şi liniştea financiară în momentul de faţă, care îi permite în anumite momente ale jocului să ia deciziile pe care le ia şi să marcheze golurile fabuloase sau pasele geniale pe care le dă"

După pauză, pentru Astra urmează un meci cu FCSB, însă Bogdan Andone, fost antrenor la echipa finanţată de Gigi Becali, nu consideră a fi un duel personal între el şi gruparea "roş-albastră": "Nu va fi un meci special, va fi un meci important. E important să avem continuitate în rezultate şi în joc".

Afla mai multe despre: bogdan andoneastra 

viewscnt
Articole similare