Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra a învins-o pe Dinamo, la Giurgiu, scor 3-2. Constantin Budescu a fost declarat omul meciului

VIDEO | Astra a învins-o pe Dinamo, la Giurgiu, scor 3-2. Constantin Budescu a fost declarat omul meciului

Fotbal intern

Comentarii

Sâmbătă seară, la Giurgiu, Astra a învins-o pe Dinamo, cu 3-2 (0-1), într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii l de fotbal. Două răsturnări de scor ce au oferit spectaculozitate confruntării, cu un Constantin Budescu decisiv.

LIVE Astra - Dinamo 3-2 (C. Budescu min. 49 şi 67, Crepulja, min. 79 /M. Popescu, min. 16, Moldoveanu min. 74)

Partida de la Giurgiu a avut două reprize diametral opuse. În primul act, Dinamo a controlat jocul, a deschis scorul şi a părut că este echipa mai matură, mai pregătită să pună mâna pe cele trei puncte. Dinamoviştii s-au întors cu lecţiile nefăcute de la vestiare, s-au relaxat, iar Constantin Budescu i-a pedepsit în stilul caracteristic. "Costică" a inventat două execuţii şi o pasă care a "descreţit" apărarea "câinilor", mingea a ajuns la Răduţ care l-a lăsat singur cu portarul pe Crepulja, marcatorul golului victoriei. În consecinţă, Constantin Budescu a fost declarat omul meciului.

În urma acestui rezultat, Dinamo este pe locul 9, cu 10 puncte, în timp ce Astra este pe locul 6, primul de play-off, cu 15 puncte. Etapa următoare, Astra va juca pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, sâmbătă, 28 septembrie. De partea cealaltă, "câinii" joacă acasă, cu FC Voluntari, vineri, 27 septembrie.

 

Min. 80: GOOOLLL ASTRA !!! Crepulja scapă singur pe contraatac şi îl execută pe Piscitelli. Assist-ul a fost oferit de Mihai Răduţ.

Min. 74: GOOOLLL DINAMO !!! Marchează Robert Moldoveanu şi restabileşte egalitatea.

Min. 67: GOOOLLL ASTRA !!! Constatin Budescu vine la întâlnirea cu centrarea lui Tounkoura, printre patru adversari ai lui Dinamo, preia cu dreptul şi-l execută cu stângul pe Piscitelli. Astra conduce cu 2-1.

Min. 50: O nouă ocazie pentru Astra! V. Gheorghe este blocat de Piscitelli, unu contra unu.

Min. 48: GOOLLL ASTRA !!! Constantin Budescu profită de greşeala lui Sorescu, îl driblează pe Piscitelli şi marchează în poarta goală

Min. 46: Prima ocazie a reprizei secunde aparţine gazdelor. Şutul lui Tounkura a fost oprit de Klimavicius în ultima clipă.

Min. 33: Ocazie pentru Astra. Şutul lui Tamaş, de la 30 de metri, s-a dus la un metri de bara porţii lui Piscitelli

Min. 28: O nouă ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Nistor, din lovitură liberă, le-a dat emoţii jucătorilor astrali.

Min. 16: GOOOLLL Dinamo!!! Mihai Popescu a reluat în poarta goală, după respingerea stângace a portarului Kitanov, la o lovitură liberă bătută foarte bine de Nistor. Constantin Dima a fost cel mai aproape de Popescu, însă n-a reuşit să-l blocheze.

Min. 12: Ocazie mare de gol pentru Dinamo! Centrarea lui Corbu din flancul stâng a fost reluată norocos pe poartă de Montini,  apoi Neicuţescu nu a reuşit să trimită balonul pe spaţiul porţii lui Kitanov.

Min.2: Galben pentru Dinamo Bucureşti. Piscitelli a ieşit la intercepţie, şi-a prelungit mingea şi a fost obligat să faulteze în afara careului.

 

Astra: Kitanov - Bruno, Graovac, Tamş, Dima - Crepulja - Begue, Budescu, Simion, Gheorghe - Tounkara
Rezerve: Lazar, Graur, Răduţ, Dandea, Florentin Matei, Ajayi, Stahl

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, Mihai Popescu, Corbu - Filip, Nistor, Fabbrini - Sorescu, Montini, Neicuţescu
Rezerve: Straton, Grigore, Bejan, Gabriel, Bru, Moldoveanu
 


Etapa a 10-a din Liga I a început cu un meci extrem de spectaculos între Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus cu 3-2 şi au venit la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj. Astra poate reveni şi ea în cursa pentru titlu dacă se va impune în această etapă. Giurgiuvenii au meci acasă cu Dinamo, iar partidele directe dintre cele două echipe au fost, în ultimele sezoane, la discreţia echipei pregătite acum de Dan Alexa.

Astra - Dinamo LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, sâmbătă, ora 20:30

În cele două meciuri directe din stagiunea precedentă, Astra s-a impus de fiecare dată. A fost un 2-1, în partida din tur, apoi un 4-1, pe propriul teren. Ultima victorie a dinamoviştilor în faţa giurgiuvenilor datează din aprilie 2017, când echipa condusă atunci de Cosmin Contra s-a impus cu 2-1.

Astra - Dinamo LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, sâmbătă, ora 20:30

Acum, Astra Giurgiu vine după victoria cu 3-2 obţinută în faţa CFR-ului şi după remiza de la Academica Clinceni, scor 1-1. De partea cealaltă, Dinamo şi-a revenit după startul slab de sezon, iar acum are trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I, toate trei cu Dushan Uhrin pe banca tehnică.

 

Afla mai multe despre: dinamoastra 

viewscnt
Articole similare