Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra a vrut să-i fure jucătorul lui Becali. Dani Coman a confirmat: "Am discutat cu agentul lui". De ce a picat transferul

VIDEO | Astra a vrut să-i fure jucătorul lui Becali. Dani Coman a confirmat: "Am discutat cu agentul lui". De ce a picat transferul

Astra Giurgiu

Comentarii

Prima echipă care s-a întors din cantonament a fost Astra. Două victorii, două remize şi o înfrângere au înregistrat jucătorii lui Costel Enache în stagiul de pregătire din Antalya.

"A fost un cantonament foarte bun, am avut condiţii foarte bune, atât de pregătire, cât şi pentru jocurile amicale. Eu cred că ne-am atins obiectivul în acest cantonament, sper ca la primul meci oficial să fim în cea mai bună formă şi să câştigăm la Mediaş. 

Deocamdată, lotul e complet. Nu am vrut să aducem prea mulţi jucători. Avem încredere în cei pe care îi avem. Dacă vom considera zilele următoare că mai avem nevoie, vom mai aduce, dar eu am încredere în jucătorii pe care îi avem. Ne dorim să ajungem în play-off, acesta este obiectivul nostru. Sperăm să avem puterea să câştigăm la Mediaş. Va fi un meci important, greu. Condiţiile meteo sper să fie favorabile să se poată juca fotbal pentru că avem nevoie de un teren care să ne permită să jucăm" , a declarat Dani Coman.

Preşedintele Astrei recunoaşte că l-a dorit pe Florentin Matei, însă oferta giurgiuvenilor nu s-a putut compara cu cea venită din partea vicecampioanei FCSB.

"I-am făcut şi noi o ofertă, am discutat cu agentul lui, dar oferta FCSB-ului a fost peste a noastră. E un jucător foarte bun, de echipă, eu zic că se va acomoda bine la FCSB şi va demonstra că merită chiar şi la naţională" , a continuat Dani Coman.

Afla mai multe despre: costel enacheantalyaastragiurgiufcsb 

viewscnt
Articole similare