Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Astra ameninţă supremaţia granzilor din Liga 1: ”Psihic şi mental stăm bine. Tragem la campionat!”

VIDEO Astra ameninţă supremaţia granzilor din Liga 1: ”Psihic şi mental stăm bine. Tragem la campionat!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabriel Enache e a revenit cu planuri mari din vacanţă. Fostul FCSB-ist anunţă intenţiile Astrei de a câştiga campionatul.

”Am revenit la treabă, trebuie să ne antrenăm foarte bine, trebuie să avem foarte mare grijă, că va fi un an foarte dificil. Trebuie să uităm tot ce a fost şi să fim foarte concentraţi şi să facem o figură frumoasă în continuare” a mărturisit Gabi Enache, la reunirea echipei Astra Giurgiu.

Ce obiective are Astra Giurgiu în acest an? ”Noi asta ne-am propus, primele 3 locuri şi după aceea, dacă suntem acolo, sus, şi avem o situaţie foarte ok la echipă, şi psihic şi mental suntem foarte bine, eu zic că putem ataca şi campionatul. Nu prea cred în superstiţii,dar totul ţine de noi. Trebuie să avem foarte mare grijă, trebuie să vedem ce am greşit anul trecut şi să nu mai facem aceleaşi greşeli” a explicat fostul fotbalist de la FCSB.

Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins apelul Astrei Giurgiu şi a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a grupării cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat în desfăşurare, pentru încălcarea unui articol referitor la lipsa datoriilor financiare restante. Gabi Enache este însă optimist în urma demersurilor făcute de giurgiuveni la TAS: ”Ne-a promis şi preşedintele că o să le luăm înapoi şi e foarte mare păcat să ne ia din munca noastră”

Mai sunt probleme financiare la Astra? ”Cam toate echipele din România au probleme cu banii. Nu avem foarte mari probleme cu banii, s-au plătit acum şi în vacanţă şi un salariu şi o primă”

Afla mai multe despre: gabriel enache 

viewscnt
Articole similare