Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Astra anunţă că nu are probleme în a-şi procura licenţa pentru sezonul viitor. Care este situaţia financiară a echipei

VIDEO Astra anunţă că nu are probleme în a-şi procura licenţa pentru sezonul viitor. Care este situaţia financiară a echipei

Astra Giurgiu

Comentarii

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman a dat asigurări că formaţia sa îşi va lua licenţa pentru sezonul viitor.

Situaţia este din ce în ce mai bună la Astra din punct de vedere financiar. Cel puţin asta susţine preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, care lasă de înţeles că gruparea giurgiuveană nu va avea probleme în a-şi procura licenţa pentru sezonul viitor:

”Situaţia este din ce în ce mai bună la noi, la club. Încercăm să plătim ce avem de plătit, chiar dacă mai sunt întârzieri, cred că sunt întârzieri normale, ca şi la alte cluburi. Nu ne facem nicio problemă legată de licenţă. Suntem destul de conştienţi de importanţa plăţilor, de tot ce ne trebuie pentru a lua licenţa” a explicat Dani Coman, la plecarea echipei sale din ţară, în vederea cantonamentului de iarnă.

Astra Giurgiu aşteaptă decizia TAS

La reunirea lotului echipei giurgiuvene, Dani Coman a vorbit despre demersurile pe care le face Astra pentru a-şi recâştiga punctele:

”Am făcut toate demersurile necesare pentru a rezolva situaţia, aşteptăm decizia TAS-ului, sperăm cu toţii că acele puncte vor reveni echipei, pentru că aceşti jucători au muncit pe teren, le-au câştigat punctele pe teren şi ar fi neplăcut să-i dezavantajăm” a anunţat preşedintele Astrei, la începutul acestei săptămâni, la reunirea lotului.

Afla mai multe despre: dani comanastra 

viewscnt
Articole similare