Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - CFR 1-5. O MANITA la Giurgiu şi o altă MANITA pe titlu pentru clujeni! Cestor şi Bejan, cascadorii râsului. Hoban, gol fabulos

VIDEO | Astra - CFR 1-5. O MANITA la Giurgiu şi o altă MANITA pe titlu pentru clujeni! Cestor şi Bejan, cascadorii râsului. Hoban, gol fabulos

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 5-1 meciul cu Astra Giurgiu şi este 99% campioană pentru al doilea an la rând în Liga I. Cestor şi Bejan, cuplul de fundaşi al Astrei, au avut o prestaţie catastrofală, reuşind să gafeze la două goluri şi, bonus, să ”lucreze” la un autogol stupid.

CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape din playoff pentru a câştiga titlul! Mai mult ca sigur, clujenii se vor încununa campioni chiar pe propria arenă, etapa viitoare, când în Gruia va sosi Universitatea Craiova.

Clujenii au profitat de echipa cu mai multe rezerve aleasă de Costel Enache şi au început în forţă meciul. Cristi Manea a zguduit bara în minutul 4, iar Omrani a deschis scorul în minutul 15, după o greşeală imensă a lui Cestor.

În repriza secundă, Djokovic a marcat, cu capul, în minutul 59, după o nouă eroare în apărarea Astrei, dar giurgiuvenii reintră în meci în minutul 64, după ce Llullaku înscrie din penalty. Finalul de meci e însă al clujenilor, care profită de gafele teribile ale lui Cestor şi Bejan şi rezolvă partida.

Djokovic, în minutul 73, face 3-1, la o fază unde Bejan reuşeşte să se elimine singur, pentru ca prestaţia catastrofală a fundaşilor centrali de la Astra să fie încununată cu un autogol de poveste. În minutul 80, Cestor degajează în Bejan, iar mingea intră în poartă.

Meciul se închide cu golul fabulos marcat de Hoban, în minutul 87, cu un şut de la 25 de metri. 5-1 pentru CFR Cluj, iar ardelenii mai au nevoie de un singur punct ca să câştige titlul din nou.

VIDEO | ASTRA - CFR Cluj 1-5 (Llullaku 64, Omrani 15, Djokovic 59, 73, Bejan ag 80, Hoban 87)

ECHIPELE DE START:

ASTRA: Santos - Dima, Cestor, Bejan, Radunovic - Biceanu, Moise, Roşu - Gheorghe, Alibec, Balaure
Rezerve: Lazar, Begue, Pires, Daogari, Llullaku, Hambo
Antrenor: Costel Enache

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Collado, Peteleu, A. Mureşan, Hoban, Itu, Păun, Ţucudean
Antrenor: Dan Petrescu

Min. 87: GOOOL CFR! Hoban prinde un şut senzaţional, cu stângul, de la 25 de metri, şi îl învinge pe Santos.

Min. 80: GOOOL CFR! Cestor şi Bejan îşi completează prestaţia catastrofală, cu un autogol incredibil. CFR conduce cu 4-1 la Giurgiu.

Min. 73: GOOOL CFR! Omrani profită de o gafă incredibilă a lui Bejan, îl serveşte ideal pe Djokovic, iar mijlocaşul înscrie superb.

Min. 65: GOOOL ASTRA! Llullaku transformă imparabil şi Astra reduce din handicap.

Min. 64: PENALTY PENTRU ASTRA! Culio îl faultează în careu pe Romario Moise şi centralul Cojocaru indică punctul cu var

Min. 59: GOOOL CFR! Djokovic face 2-0 şi rezolvă meciul de la Giurgiu!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Giurgiu.

Min. 22: OCAZIE MARE ASTRA! Romario Moise rămâne singur cu Arlauskis, dar nu găseşte soluţia potrivită.

Min. 15: GOOOL CFR! Omrani profită de o gafă a lui Cestor, scapă singurul cu portarul şi îl învinge frumos pe Santos.

Min. 4: BARĂ CFR! Şutul fantastic al lui Manea, de la 25 de metri, loveşte bara lui Santos.

Min. 1: A început meciul.

Înaintea etapei a opta, CFR Cluj este lider autoritar în Liga 1, cu 44 de puncte, la cinci lungimi de principala urmăritoare, FCSB. Astra se află pe locul al cincilea, cu 24 de puncte, fără obiectiv în acest final de campionat.

În acest sezon, CFR şi Astra s-au întâlnit de cinci ori. Ardelenii au obţinut două victorii, două meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Astrei i-a revenit o victorie. Giurgiuvenii au trecut de CFR Cluj în semifinalele Cupei României.

"Ăsta va fi al şaselea meci. Rezultatele au fost strânse, meciurile au fost încinse şi sigur va fi un meci foarte greu şi important pentru noi", a declarat antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu.

"Bursucul" a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului Astrei, Costel Enache. "Rezultatele lui au fost bune până acum, dacă ne uităm la naţionala de tineret, la Botoşani şi la Astra, mai ales că acum va juca, nu ştiu dacă e prima lui finală, dar va fi o şansă mare pentru el să câştige un titlu", a adăugat Petrescu.

La rândul său, Costel Enache a afirmat: "Ne-am întâlnit foarte des în ultima vreme, este o echipă puternică, un club echilibrat, iar meciurile cu ei au fost întotdeauna extrem de dificile. Am avut un meci foarte bun în turul semifinalelor Cupei şi acel joc ne-au ajutat să fim noi în finală, dar în campionat de fiecare dată au fost mai mult spre partea lor. Văd un meci echilibrat din nou. Suntem puţin datori în play-off cu rezultate şi cu jocuri bune. Ar fi bine dacă am reuşi să ne ridicăm moralul şi să pregătim bine finala Cupei".

LIVE VIDEO | Astra Giurgiu - CFR Cluj, luni, de la 21:00, Telekom Sport 1. Ţucudean poate reveni pe teren

"George astăzi a început antrenamentele normale, mâine la fel şi la meciul cu Astra iar trebuie să iau o decizie dacă va fi titular sau pe banca de rezerve. Va fi la dispoziţie, tot lotul este valid. A avut probleme la piciorul la care a mai avut", a mai spus Dan Petrescu.

Nu rata Astra Giurgiu - CFR Cluj, luni, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: astracfr 

viewscnt
Articole similare