Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - CFR Cluj 2-2. Giurgiuvenii se califică în finala Cupei României, după un meci nebun. Petrescu, ALL-IN pe campionat

VIDEO | Astra - CFR Cluj 2-2. Giurgiuvenii se califică în finala Cupei României, după un meci nebun. Petrescu, ALL-IN pe campionat

Cupa României

Comentarii

Astra a condus cu 2-0, apoi a fost egalată de CFR Cluj, iar pe final de meci putea avea chiar emoţii în privinţa calificării. Echipa lui Dan Petrescu n-a putut însă să revină şi să răstoarne scorul din tur, 1-3, iar giurgiuvenii sunt în finala Cupei României.

După o jumătate de oră în care s-a jucat un fotbal mai mult decât modest, Astra a reuşit să marcheze de două ori în trei minute.

Mai întâi Butean a deschis scorul, în minutul 34, din lovitură liberă, pentru ca Alibec, în minutul 37, să dubleze avantajul trupei lui Costel Enache din penalty. Înainte de pauză, Costache a marcat pentru CFR, iar clujenii încă sperau la o calificare miraculoasă.

Deac putea face 2-2 în minutul 64, dar decarul CFR-ului a ratat o lovitură de pedeapsă. S-a făcut totuşi egal în minutul 64, atunci când Costache l-a învins din nou pe Lazar.

Până la final, CFR n-a mai reuşit să pună în pericol poarta giurgiuvenilor, iar Astra se califică în finala Cupei României.

LIVE VIDEO | Astra - CFR Cluj 2-2 (Butean 34, Alibec 37 / Costache 42, 65)

Echipele de start: 

Astra: Lazar - Butean, Erico, Cestor, Radunovic - N. Roşu, R. Pires - V. Gheorghe, Alibec, Llullaku - Zoua.
Rezerve: M. Santos, R. Crişan, R. Moise, Hambo, Biceanu, Begue, Dima.
Antrenor: Costel Enache.

CFR: Jesus Fernandez - Peteleu, Mureşan, Lang, Camora - Hoban, Males - Costache, Moutinho, A. Ioniţă - Omrani.
Rezerve: Rus, Manea, Boli, D. Djokovic, C. Deac, Păun, G. Ţucudean.
Antrenor: Dan Petrescu.

Min. 90: Fluier final.

Min. 66: GOOOL CFR! Costache face dubla. 2-2. CFR Cluj are nevoie de încă două goluri pentru a obţine calificarea.

Min. 65: PENALTY RATAT! Deac ratează penalty-ul care îi putea băga în meci pe clujeni! Lazar respinge în corner.

Min. 64: PENALTY CFR! Ţucudean, intrat de trei minute, obţine o lovitură de la 11 metri.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Giurgiu.

Min. 42: GOOOL CFR! Costache îl învinge pe Lazar, iar CFR are nevoie de încă trei goluri pentru a se califica.

Min. 37: GOOOL ASTRA! Alibec şutează în forţă şi duce scorul la 2-0 pentru giurgiuveni.

Min. 36: PENALTY ASTRA! Mureşan îl faultează pe Gheorghe şi Bîrsan acordă penalty.

Min. 34: GOOOL ASTRA! Butean înscrie superb din lovitură liberă.

Min. 25: Combinaţie frumoasă între Alibec şi Zoua, dar şutul celui din urmă e slab şi e reţinut de Fernandez.

Min. 24: Şutul lui Males, de la distanţă, trece peste poarta lui Lazar.

Min. 11: Primul şut pe poartă! Llullaku încearcă să-l surprindă pe Fernandez, dar portarul oaspeţilor reţine uşor.

Min. 1: A început meciul.

După 3-1 în meciul tur disputat în Gruia, Astra are indiscutabil prima şansă la calificarea în finala Cupei României.

Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus

Clujenii, axaţi în această perioadă pe finalul de campionat din Liga 1 tratează meciul cu mult mai puţin interes şi, foarte probabil, nu vor alinia cel mai bun 11 pe care Dan Petrescu îl are acum la dispoziţie. Victoria de la Cluj a astralilor a fost prima în faţa CFR-ului după 5 meciuri consecutive în care Astra nu a reuşit să câştige niciun joc.

  • Cupa României Astra - CFR Cluj LIVE ONLINE de la ora 19:45 pe Telekom Sport

E drept, abia în 2016 găsim primul meci în care CFR a câştigat foarte clar un joc contra Astrei. S-a întâmplat în Gruia, în august 2016, iar CFR câştiga atunci cu scorul de 5-1. Davide Petrucci şi Cristian Lopez marcau atunci câte o dublă pentru formaţia clujeană. Un scor de calificare a reuşit CFR cluj şi în februarie anul trecut (2-0), dar episodul s-a produs tot la Cluj. Astra nu mai câştigase în faţa CFR-ului din iulie 2016, atunci când formaţia giurgiuveană s-a impus pe terenul din Gruia, scor 1-0.

”Avem poate prim-planul în acest moment, dar ar trebui să fim naivi să credem că suntem deja calificaţi. CFR e un adversar puternic, o echipă cu potenţial şi poate întoarce în orice moment rezultatul.Sper să avem inteligenţa, liniştea şi răbdarea să pregătim foarte bine returul” a declarat Enache la Telekom Sport, după succesul din meciul tur.

  • Cupa României Astra - CFR Cluj LIVE ONLINE de la ora 19:45 pe Telekom Sport

Chiar dacă CFR nu va alinia cel mai bun 11 pe care îl are la dispoziţie, băieţii lui Enache nu pot sta liniştiti. Cupa României este ultimul obiectiv al sezonului şi singurul realizabil, într-un context dificil pentru una dintre echipele cu probleme financiare în Liga 1. ”Ne aşteaptă un meci foarte important, cel mai important al anului.Toţi ne dorim să jucăm o finală de Cupa României şi cred că mâine e un prilej bun să facem un meci extraordinar, să câştigăm.Cred că ar încununa un an foarte bun şi personal şi pentru echipă. E un trofeu în joc şi cred că fiecare jucător îşi doreşte un trofeu pentru el” a declarat şi Valentin Gheorghe.

La casele de pariuri, formaţia lui Dan Petrescu este favorită înaintea acestui meci. Pe undeva firesc, ţinând cont că CFR are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri jucate în toate competiţiile, chiar împotriva Astrei. În rest, campioana României a bifat 7 victorii şi alte două remize, cu CS U Craiova şi CFR Cluj.

Echipe probabile:

Astra Giurgiu: Lazar - Butean, Cestor, Crişan, Radunovic - Begue, Mrzlijak, Romario, Gheorghe - Alibec, Zoua

CFR Cluj: Jesus Fernandez - Peteleu (Manea),Lang, Andrei Mureşan, Camora - Djokovic, Males - Ioniţă, Păun, Costache - Cr. Bud
 

Afla mai multe despre: astracfr cluj 

viewscnt
Articole similare