Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - Dinamo 4-1. Echipa lui Rednic, demolată la Giurgiu. ”Câinii” umiliţi de Llullaku şi compania

VIDEO | Astra - Dinamo 4-1. Echipa lui Rednic, demolată la Giurgiu. ”Câinii” umiliţi de Llullaku şi compania

Superliga

Comentarii

Ultima rundă din Liga I din acest an le aduce faţă în faţă pe Astra Giurgiu şi pe Dinamo, astăzi, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomtv.ro.

Când Mircea Rednic începuse să spere că echipa sa îşi poate reveni pe acest final de an, alb-roşii au fost supuşi unei noi umilinţe în deplasarea de la Giurgiu. Astra a dat de pământ cu echipa care spulbera Universitatea Craiova în runda precedentă, administrându-i un impresionant 4-1. 
 
A fost chiar 4-0 pentru Astra în minutul 70 după reuşitele lui Llullaku, Laurenţiu Buş, Gheorghe şi Roşu, dar Hanca a redus din handicap în minutul 77 cu o reuşită superbă. 
 
Nu a fost suficient pentru ca fanii câinilor care au făcut deplasarea la Giurgiu să se liniştească. După ce şi-au ironizat şi ”atacat„ jucătorii la scorul de 3-0, după al patrulea gol, ultraşii au trecut la ameninţări

LIVE VIDEO | Astra - Dinamo 4-1 (Llullaku 7', L. Buş 36', V. Gheorghe 68', N. Roşu 71'/Hanca 77')

Astra: Lazar - Belu, Cestor, Bejan, Butean - Begue (V. Gheorghe 64'), Mrzljak, N. Roşu, L. Buş - Llullaku, Zoua. 
Rezerve: Miguel Santos - V. Gheorghe, Koukou, Crişan, Truşescu, Bahamboula, Moise.
Antrenor: Costel Enache.

Dinamo: Muţiu - Sorescu, M. Popescu, R. Grigore, Corbu - Gomelt, Ait Atmane - Hanca, Pesic, Zenke (Moldoveanu 46') - D. Popa (Neicuţescu 59').
Rezerve: Eşanu - D. Ciobotariu, Olteanu, Neicuţescu, Creţu, Longher, Moldoveanu.
Antrenor: Mircea Rednic.


Min. 77: Gol Dinamo! Execuţie formidabilă a lui Sergiu Hanca.

Min. 71: Gol Astra! Neluţ Roşu face 4-0, din faţa porţii goale, după o fază colectivă a Astrei.

Min. 68: Gol Astra! Zoua şutează din întoarcere, Muţiu scoate în stânga, iar Valentin Gheorghe înscrie din unghi şi urcă scorul la 3-0, la doar patru minute de la intrarea pe teren.

Min. 54: Încă o ocazie pentru gazde. Acelaşi Llullaku scapă în flancul stâng, dar este ajuns de Popescu şi este deposedat prin alunecare.

Min. 53: Ocazie Astra, prin Llullaku. Atacantul albanez trimite mult peste poartă, din poziţie bună.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză.

Min. 40: Încă o şansă de gol pentru Astra. Zoua, cât pe ce să facă 3-0, Muţiu scoate în corner.

Min. 36: Gol Astra! Laurenţiu Buş se revanşează pentru ratarea rarisimă din urmă cu două minute şi duce scorul la 2-0.

Min. 34: Ratare imensă a lui Laurenţiu Buş, după o pasă superbă a lui Llullaku.

Min. 30: Acţiune bună şi pentru Dinamo. Hanca trimite o minge lungă pentru sprintul lui Popa, care rămâne în poziţie de şut, dar nu-i pune nicio problemă lui Lazar.

Min. 27: Acţiune periculoasă a Astrei, în stânga, Buş încercând o finalizare în forţă, însă fără succes.

Min 18: Ocazie Astra. Belu Iordache are culoare, e liber, are timp să-şi potrivească mingea şi trage, dar mingea trece peste bara transversală a ”câinilor”.

Min 17: Şansă de gol pentru Dinamo. Pesic trage însă modest spre poarta lui Lazar, iar portarul gazdelor reţine fără probleme.

Min. 7: Gol Astra! Azdren Llullaku deschide scorul cu un şut puternic de la aproximativ 25 de metri, fără speranţe pentru Muţiu, mingea ducându-se în vinclul portarului dinamovist.

Min. 3: Ocazie Astra. Giurgiuvenii au prima şansă de gol: Mrzljak şutează periculos din afara careului, dar Muţiu reuşeşte să respingă.

Min. 1: A început meciul. Astra are prima minge.


Startul ezitant de sezon este istorie la Astra, care pare să fi renăscut sub comanda lui Costel Enache. Fosta campioană din Liga I a revenit în lupta pentru calificarea în play-off, după ultimele rezultate. Acum se clasează pe poziţia a şasea, cu 28 de puncte acumulate, la fel ca prima echipă de sub linia de şase, Gaz Metan Mediaş.

Dacă la Astra, cu siguranţă Denis Alibec nu va juca, din cauza cartonaşului roşu primit în meciul cu Voluntari, la Dinamo situaţia atacantului este incertă. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Montini, cel care a marcat un hattrick cu U Craiova, are probleme la unul dintre degetele de la picioare şi ar putea să nu fie folosit încă din primul minut. 

  • LIVE VIDEO | Astra - Dinamo, astăzi, de la 20:00, pe Telekom Sport 1

Astra dă piept cu o altă echipă care a început dezamăgitor campionatul. Dinamo are parte de cea mai proastă linie de clasament din era modernă a fotbalului. Cu cinci victorii, şapte remize şi opt înfrângeri, echipa din Ştefan cel Mare se regăseşte pe poziţia a 11-a în clasament şi nu e de mirare că a schimbat deja trei antrenori. Sezonul a început cu Florin Bratu pe bancă, apoi, acesta a fost înlocuit cu Claudiu Niculescu, pentru ca, după numai câteva etape, acesta să îi lase locul lui Mircea Rednic.

Ca să vezi posturile Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, abonează-te la Telekom Sport +. Detalii pe www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: dinamoastraliga 1 

viewscnt
Articole similare