Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - FCSB 2-1. "Roş-albaştrii" s-au făcut din nou de râs! O nouă înfrângere pentru FCSB, Alibec a adus victoria la Giurgiu

VIDEO | Astra - FCSB 2-1. "Roş-albaştrii" s-au făcut din nou de râs! O nouă înfrângere pentru FCSB, Alibec a adus victoria la Giurgiu

FCSB

Comentarii

Criza se adânceşte la FCSB. Vicecampioana a pierdut şi la Giurgiu, după încă un joc modest.

Andrei Vlad a intervenit excelent la prima ocazie a meciului, semnată de Alibec. Astra a deschis scorul după 20 de minute. Bălaşa a greşit grav, iar Valentin Gheorghe a marcat. Fundaşul nu a fost iertat şi a fost schimbat înaintea pauzei. Avantajul gazdelor nu a ţinut mult. Mingea trimisă de Oaidă a fost deviată şi l-a păcălit pe bulgarul Kitanov. Apoi, Iulian Cristea şi-a salvat echipa la o şansă imensă a giurgiuvenilor.

Al doilea act a fost mai sărac în faze de poartă şi a fost nevoie de o nouă eroare pentru a se decide soarta partidei. Fix înlocuitorul lui Bălaşa a greşit. Vînă a fost deposedat în preajma careului, iar Alibec a înscris şi a adus victoria Astrei în faţa fostei sale echipe.

VIDEO | Astra Giurgiu - FCSB 2-1
A marcat: V. Gheorghe 20', Alibec 75' / Oaidă 28'

ECHIPELE DE START 

Astra: Kitanov - Carneiro, Dima, Graovac, Radunovic - Crepulja, Biceanu, V. Gheorghe - Răduţ, Alibec, Stahl
Rezerve: Lazar, Tounkara, Begue, Moise, Fl. Matei, Graur 
Antrenor: Dan Alexa 

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Planic, Bălaşa, Soiledis - Oaidă, Ov. Popescu, I. Cristea - Moutinho, Gikiewicz, Panţîru 
Rezerve: Bălgrădean, Coman, Filip, Tănase, Vînă, Salomao, Belu
Antrenor: Vergil Andronache 

S-a terminat meciul. 

Min. 75: GOOOOL Astra! Alibec profită de o nouă greşeală în apărarea celor de la FCSB şi înscrie împotriva fostei sale echipe. 

Min. 61: Ultima schimbare la FCSB! A ieşit Oaidă şi a intrat Coman. La Astra a ieşit Răduţ, a intrat Fl. Matei. 

Min. 60: Ocazie Astra! V. Gheorghe a fost la un pas de "dublă", dar şi-a greşit paşii şi a trimis foarte slab. 

La pauză, de la FCSB a ieşit Gikiewicz şi a intrat Tănase. La Astra a fost schimbat Stahl şi a intrat Begue. 

Min 41: Schimbare la FCSB! Mihai Bălaşa este schimbat înainte de pauză! A intrat Vînă

Min 40: Ocazie pentru FCSB! Moutinho trage plasat de la 16 metri, dar şutul său este prins de Kitanov

Min 36: Ocazie FCSB! E prima dată când Gikiewicz iese la rampă. Polonezul încearcă poarta printr-o lovitură de cap

Min. 29: Ocazie Astra! Iulian Cristea a scos mingea de pe linia porţii. Astra putea să revină imediat în avantaj. 

Min. 28: GOOOOL FCSB! "Roş-albaştrii" restabilesc egalitatea printr-un şut al lui Oaidă, deviat de apărătorii de la Astra. 

Min. 20: GOOOOL Astra! Bălaşa pierde mingea, Alibec recuperează, îi pasează lui Valentin Gheorghe, care îl execută cu sânge rece pe Andrei Vlad. 

Min. 18: Thierry Moutinho şutează cu stângul din afara careului, dar mingea trece pe lângă bara stângă a porţii lui Kitanov. 

Min. 9: Ocazie Astra! Alibec execută puternic o lovitură liberă, dar Andrei Vlad este la post şi scoate mingea de sub bară. 

Min. 4: Jucătorii de la FCSB au cerut penalty după un posibil henţ în careu al unui apărător de la Astra. 

A început meciul. 


17:37 Gabi Tamaş nu va putea juca împotriva fostei sale echipe. Fundaşul în vârstă de 35 de ani n-a primit cartea verde de la fostul său club, Hapoel Haifa. Tamaş a aşteptat toată după-amiaza cartea verde, însă n-a sosit astfel că nu va avea drept de joc cu FCSB.


FCSB a rămas fără antrenor după returul cu Alaskert, iar Gigi Becali nu a găsit încă soluţia potrivită pentru a prelua vicecampioana României. Luni, de la ora 21:00, FCSB are meci la Giurgiu, cu Astra, pe acelaşi stadion pe care armenii i-au învins în urmă cu câteva zile. "Scuzaţi-mă? Cine va alcătui echipa? Noi, staff-ul", a replicat Vergil Andronache, cu jumătate de gură.

Vergil Andronache, interimar până la găsirea unui nou antrenor principal, a dezvăluit că atmosfera de la echipă nu este una bună, ci foarte bună, în ciuda situaţiei delicate. "Zilele acestea au fost practic ca nişte ani. Nu ne-a fost prea comod ultimul rezultat, de aceea vrem ca meciul cu Astra să fie un bun prilej pentru noi pentru a le arăta suporterilor că suntem altă echipă. Este un lucru normal (n.r. - faptul că a preluat echipa), probabil că fiecare angajat al unei societăţi face acest lucru. Eram acolo, atâta vreme cât ni se solicită ajutorul, îl facem cu plăcere. Datoria mea este să asigur continuitate echipei, restul lucrurilor le decid oamenii din club", a declarat Vergil Andronache în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Astra.

  • LIVE VIDEO | Astra Giurgiu - FCSB, luni de la ora 21:00, la Telekom Sport 1

Lucrurile sunt tulburi însă pentru echipa lui Becali. Aproape umilită de Alaskert în Europa, fără gol marcat de 180 de minute în Liga 1 şi fără victorie din prima rundă, gruparea roş-albastră acuză un start de sezon dezastruos. Este clar că meciul de la Giurgiu cu Astra va fi primul şi singurul al antrenorului Vergil Andronache pe banca echipei bucureştene. Un antrenor perfect necunoscut chiar şi pentru cei mai fideli iubitori ai fotbalului din România, care se trezeşte acum pe banca tehnică a formaţiei cu cele mai mari pretenţii din fotbalul românesc.

Există şi veşti ceva mai bune. Valentin Creţu de la Gaz Metan Mediaş, Aristidis Soiledis de la FC Botoşani şi polonezul Gikiewicz au semnat în această săptămână cu FCSB şi s-au antrenat cu restul colegilor înainte de partida cu Astra. Măcar unul dintre ei ar putea evolua ca titular, într-un moment în care FCSB are destul de multe abenţe.

Ultima victorie a roş-albaştrilor pe terenul Astrei s-a petrecut în urmă cu câteva luni, când FCSB a câştigat cu 2-1. În urmă cu un an însă, Astra s-a impus cu scorul de 1-0 prin reuşita lui Llulaku. În ultimele 7 meciuri jucate pe terenul Astrei, FCSB a câştigat de trei ori. Giurgiuvenii vin după victoria obţinută pe terenul lui FC Voluntari, prima din noul sezon. După trei runde, echipa lui Alexa are acelaşi număr de puncte ca FCSB, dar un golaveraj mai bun. În Liga 1, FCSB a câştigat ultima dată în deplasare în mai, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, aceeaşi echipă care i-a pus piedică pe 22 iulie, 0-0 în meci direct din noul sezon.

  • LIVE VIDEO | Astra Giurgiu - FCSB, luni de la ora 21:00, la Telekom Sport 1

Pe de altă parte, Gabriel Tamaş a ajuns la o înţelegere cu oficialii Astrei Giurgiu. Fundaşul central de 35 de ani a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Deşi transferul este rezolvat, iar Gabriel Tamaş este într-o condiţie fizică foarte bună, fundaşul ar putea rata meciul de luni al giurgiuvenilor împotriva celor de la FCSB. Oficialii Astrei aşteaptă acum toate actele jucătorului pentru a înregistra transferul la Liga Profesionistă de Fotbal, astfel că debutul lui Tamaş ar putea avea loc abia în etapa următoare, pe 10 august, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş: ”Un jucător excepţional şi sperăm să se rezolve situaţia lui cât mai repede pentru că e un jucător în care îmi pun mari speranţe. Îmi pare rău de Gabi că are vârsta lui, dar poate să mai joace încă mulţi ani, este un jucător care are foarte mari calităţi native şi e păcat că are vârsta care o are. Cu siguranţă este unul din cei mai buni fundaşi centrali români, acum are şi o vârstă, cred că îi va fi greu să mai joace la echipa naţională" a mărturisit şi Alexa.

Echipe probabile:

  • Astra: Kitanov - Graur, Graovac, Dima, Radunovic - Gheorghe, Simion, Crepulja - Begue, Alibec, Fl. Matei
  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Bălaşa, Planic, Soiledis - Ov. Popescu, Oaidă - Salomao, Moutinho, Pantîru - Gikiewicz, 

Meciul dintre Astra şi FCSB se joacă luni, de la 21:00, în etapa a patra a Ligii 1. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbastra giurgiutelekom sport 

viewscnt
Articole similare