Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova 1-0. Golul superb al lui Seto le refuză oltenilor şansa de a reintra în lupta pentru titlu

VIDEO | Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova 1-0. Golul superb al lui Seto le refuză oltenilor şansa de a reintra în lupta pentru titlu

Fotbal intern

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au ratat, astfel, şansa de a reintra în lupta pentru titlu.

La patru zile de la succesul entuziasmant obţinut contra Botoşaniului în Cupa României, scor 5-1, Craiova avea şansa de a reveni şi în lupta pentru titlu, în urma paşilor greşiţi făcuţi de FCSB şi CFR Cluj. Însă elevii lui Devis Mangia nu au dat dovadă de aceeaşi strălucire. Ce-i drept, italianul nu şi-a propus prea multe, din moment ce a trimis încă din primul minut trei jucători under 21, pe portarul Popescu, Screciu şi Burlacu, iar pe Gardoş, Zlatinski, Dimitrov, Mitriţă sau Gustavo i-a lăsat pe bancă.

De cealaltă parte, Mulţescu a mizat pe cea mai bună echipă, lucru care s-a şi observat. Fără victorie până acum, Astra a făcut cel mai bun meci din play-off. Singura ocazie importantă a unei prime reprize fără vlagă i-a aparţinut lui Florentin Matei, care a executat bine, pe colţul portarului, o lovitură liberă de la 18 metri, însă Laurenţiu Popescu, debutant în acest sezon, a avut o intervenţie excelentă. În partea secundă, Mitriţă (72') s-a apropiat cel mai mult de gol din tabăra oltenilor, dar şutul său n-a fost pe măsura incursiunii. Au înscris, în schimb, gazdele. Erico l-a găsit pe Seto la marginea careului de 16 metri, iar mijlocaşul japonez a preluat cu călcâiul şi a şutat superb cu piciorul stâng, fără speranţe pentru Popescu, prins ieşit.

S-a terminat 1-0, iar Universitatea Craiova a rămas pe locul trei, cu 34 de puncte, la opt puncte de liderul FCSB, cu patru etape înainte de final, şi la şase în spatele lui CFR Cluj. Astra acumuleză 26 de puncte şi se menţine pe cinci.

VIDEO | Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova 1-0 (Seto 79')

Min. 79: Goool, Astra! Erico îl găseşte pe Seto la marginea careului de 16 metri, iar mijlocaşul japonez preia cu călcâiul şi reia superb cu piciorul stâng, fără speranţe pentru Popescu.

Min. 72: Mitriţă iroseşte cea mai mare ocazie a Craiovei, în partea secundă. Mijlocaşul ofensiv a primit o pasă ideală de la Zlatinski, a obţinut prim-planul-ul în duelul cu fundaşul Astrei, dar a tras slab, iar mingea a traversat careul gazdelor.

Pauză pe stadionul "Marin Anastasovici". O singură ocazie notabilă în prima parte, care i-a aparţinut lui Florentin Matei.

Min. 20: Cea mai mare şansă de gol de până acum le aparţine gazdelor. Florentin Matei execută bine, pe colţul portarului, o lovitură liberă de la 18 metri, dar Laurenţiu Popescu, debutant în acest sezon al Ligii 1, are o intervenţie pe măsură.

Min. 15: Prima ocazie de gol a întâlnirii! Rămas în poziţie ideală, în interiorul careului, Briceag nimereşte doar plasa laterală.

Min. 1: A început meciul de la Giurgiu! 

UPDATE: Surprize mari în primul 11 ales de antrenorul oaspeţilor. Devis Mangia trimite din primul minut trei jucători U-21, pe Vladimir Screciu şi pe Andrei Burlacu, care au mai jucat până acum, dar şi pe portarul Laurenţiu Popescu, aflat la primul meci din acest sezon.

Echipele de start:

Astra: Ivanov - Stan, Bejan, Polczak, Radunovic - Mrzljak, Erico, Seto - Balaure (Butean 67'), Abang (Vera 90'), F. Matei (Biceanu 83'). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Craiova: L. Popescu - Screciu, Kelic, T. Ferreira - Briceag (Dimitrov 46'), Mateiu, A. Santos, Bancu - Bărbuţ (Mitriţă 46'), Burlacu (Zlatinski 70'), Băluţă. Antrenor: Devis Mangia.


Craiova se poate aproape la doar cinci puncte de liderul campionatului, FCSB. De cealaltă parte, giurgiuvenii par să fi cedat complet în acest play-off, în care au trei înfrângeri la zero şi un rezultate de egalitate.

LIVE VIDEO Astra - U Craiova Telekom Sport 1

Oltenii şi-au mai revenit după un start dezamăgitor de play-off. Vin după două victorii, una cu 4-1 în campionat împotriva Iaşiului, iar cealaltă cu 5-1 în manşa tur din semifinalele Cupei României, cu Botoşani.

Craiova nu se descurcă prea bine în faţa Astrei de obicei, având doar două victorii în 11 meciuri directe. 

Afla mai multe despre: astracraiovaliga 1mitrita 

viewscnt
Articole similare