Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra, în goana după liderul CFR: "Sper ca la sfârşitul campionatului să fim pe primul loc!" Se repetă minunea reuşită cu Şumudică?

VIDEO | Astra, în goana după liderul CFR: "Sper ca la sfârşitul campionatului să fim pe primul loc!" Se repetă minunea reuşită cu Şumudică?

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a câştigat cu 1-0 meciul jucat pe terenul Viitorului, la Ovidiu, iar trupa lui Bogdan Andone (44 de ani) a ajuns la a şaptea victorie consecutivă în Liga 1. Valentin Gheorhge a marcat golul victoriei, în minutul 77, la capătul unui contraatac şi o pasă excelentă a lui Denis Alibec (28 de ani), iar la finalul partidei a anunţat că formaţia de lângă Dunăre are ambiţii mari în acest sezon.

Al şaselea gol din acest sezon al lui Valentin Gheorghe a adus victoria Astrei la Ovidiu, contra Viitorului. Al şaptelea succes consecutiv din acest sezon, care propulsează formaţia de la Giurgiu pe locul doi în clasament, la un punct în spatele CFR-ului. Vali Gheorghe a anunţat că Astra vrea să termine pe primul loc anul 2019.

"Un meci foarte dificil cu o echipă foarte bună pe teren propriu, au controlat meciul, dar noi am ştiut ce avem de făcut. A trebuit un contraatac foarte bun şi am înscris un gol şi am luat cele 3 puncte. Lucrăm foarte mult contraatacul, avem jucători în apărare cu experienţă, cum e Gabi Tamaş, face nişte meciuri senzaţionale. Avem jucători în faţă care pot să facă diferenţa oricând şi ne+a reuşit şi în această seară. Primul obiectiv este să intrăm în playoff, avem nevoie să intrăm în primele 6 şi după aceea sigur vom termina cel puţin în primele 3.

Cred că Viitorul pe teren propriu este cea mai puternică echipă din campionat, joacă senzaţional, pasează, schimbă partea. Noi am aşteptat momentul oportun. Şi punctele sunt la noi. Asta e cel mai important.



(n.r - Câte puncte vă doriţi în duelurile cu Craiova şi CFR?) La cum jucăm, la cum arată echipa, clar 6 puncte. Şi în perioada lui Dan Alexa a lipsit foarte mult şi Denis, ne-a lipsit, nici Budi nu a venit de la început, nu am fost echipa de acum. Şi cu dânsul am făcut o treabă foarte bună, am învins cele mai bune echipe ale campionatului. Acum pot spune că s-a înghegat foarte bine echipa şi cred că acesta este secretul. (n.r. - Aţi vrea să terminaţi anul pe primul loc?) Da, asta muncim la fiecare meci, vrem să acumulăm puncte şi dacă o vom ţine aşa sperăm ca la sfârşitul campionatului să fim pe primul loc"
, a spus Valentin Gheorghe, după meci, la Telekom Sport.

În ultimele cinci meciuri, Astra a bătut două candidate la titlu, pe FCSB şi pe Viitorul. În acest moment, Astra este pe locul doi în clasament, cu 37 de puncte, la un punct în urma liderului CFR. Echipa lui Bogdan Andone mai are de jucat două meciuri împotriva echipelor care se bat la titlu, cu Craiova şi CFR.

Afla mai multe despre: vali gheorhgeastraliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare