Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra nu se mulţumeşte cu egalul din meciul cu CFR. Giurgiuvenii o ameninţă şi pe Craiova: "O batem din nou în meciul direct"

VIDEO | Astra nu se mulţumeşte cu egalul din meciul cu CFR. Giurgiuvenii o ameninţă şi pe Craiova: "O batem din nou în meciul direct"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a scos o remiză în meciul cu CFR Cluj şi a încurcat-o pe echipa lui Dan Petrescu în lupta pentru titlu. În penultima etapă din play-off, giurgiuvenii vor juca, tot pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, iar Valentin Gheorghe promite o nouă victorie în faţa oltenilor.

"Un meci frumos, spectaculos, cu campioana României. Ne bucurăm foarte mult că nu s-a întâmplat ce au vorbit alţii, că ne dăm la o parte, că facem jocurile altor echipe, s-a dovedit că jucăm pentru noi şi pentru familiile noastre.

Am început mai prost, exact cum am început cu FCSB. Am intrat relaxaţi probabil, ne bucurăm că revenim la fiecare meci, asta e cel mai important. Trebuie să fim mai atenţi la începutul de meci şi cred că o să fie mai bine. Acum o să avem meci acasă şi cu Craiova, i-am bătut şi meciul trecut când s-a jucat la Giurgiu, probabil o să îi batem şi când vom avea aici" , a declarat Valentin Gheorghe.

Afla mai multe despre: valentin gheorgheastra 

viewscnt
Articole similare