Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - U Craiova 0-1. Papură debutează cu dreptul pe banca tehnică a oltenilor

VIDEO | Astra - U Craiova 0-1. Papură debutează cu dreptul pe banca tehnică a oltenilor

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

Mihăilă a marcat primul său gol în Liga I, în minutul 68, cu o lovitură cu capul. A fost debutul lui Cornel Papură pe banca tehnică a Universităţii Craiova.

În minutul 61, Lazar a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Fortes.

Astra Giurgiu: Lazar - Butean, Bejan (Erico '54), Cestor, Radunovic - Moise, Romario, Roşu (Zoua '77)- Alibec, Llulaku, Begue (Gheorghe '57). Antrenor: Costel Enache

CS Universitatea Craiova:  Pigliacelli - Martic, Acka (Donkor '46), Kelic, Bancu - Mateiu, Fedele (Bic '70), Cicâldău - Bărbuţ, Fortes, Mihăilă (Meza '89). Antrenor: Corneliu Papură

Cartonaşe galbene: Alibec '57 / Fortes '33, Bancu '63, Martic '90+2

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Mihai Marius Marica şi Imre-Laszlo Bucsi.

Arbitru de rezervă a fost Horia Gabriel Mladinovici, iar observatori Eduard Dumitrescu şi Paul Mincu.


Final de meci: Craiova câştigă cu 1-0

Min 77. Ocazie mare pentru Astra! Gheorghe scapă singur spre poarta lui Pigliacelii, dar trage defectuos. Craiova are puţin noroc şi scapă fără gol primit aici

Min 67. Gooool Craiova!!!! Mihăilă deschide scorul pentru olteni. Centrare excelentă din partea dreaptă, iar tânărul atacant al oaspeţilor reia superb cu capul.

Min 63. Craiova cere din nou penalty. De această dată pentru intrarea asupra lui Bancu. 

Min 60. Carlos Fortes ratează lovitura de la 11 metri. Lazar îşi salvează echipa!

Min 59. Penalty pentru Universitatea! Cicâldău este faultat în careu

S-a reluat meciul de la Giurgiu

Min 45+1. Ocazie Astra! Denis Alibec execută o lovitură liberă, dar portarul Pigliacelli reţine cu siguranţă

Min 42. O nouă şansă pentru olteni. De această dată Bărbuţ a fost în faţa golului

Min 26: Craiova aproape de gol! Carlos Fortes reia cu capul puţin pe lângă poartă

Min 23. Şansă de gol pentru Craiova. Bărbuţ pătrunde în flancul stâng al gazdelor şi trage din unghi, dar Lazar reuşeşte să respingă

Min 20. Prima acţiune mai clară de gol. Şutul expediat de Bărbuţ este deviat din faţa porţii de Carlos Fortes, fără să pună însă în pericol poarta lui Lazar.

Min 16. Astra are o şansă bună de gol, dar Begue nu reuşeşte să marcheze

Debut de meci fără entuziasm în cele două tabere. Cele două formaţii ”încă se caută”. 

Min 1. Start de meci la Giurgiu


LIVE VIDEO | Astra - U Craiova, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Vineri, cele două echipe se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. Oltenii au câştigat două partide, 3-0 în deplasare, în turul sezonului regulat, şi 1-0 în Bănie, în turul play-off-ului, pentru ca Astra să-şi adjudece cele trei puncte în returul sezonului regulat, 2-1 pe "Ion Oblemenco".

Înaintea etapei a şasea din play-off, Astra se află pe locul 5 din 6, cu 24 de puncte, la patru lungimi avans de ultima clasată, Sepsi. FC Viitorul este a patra, cu 29 de puncte, iar Universitatea Craiova este a treia, cu 30 de puncte. În urma înfrângerii din etapa trecută contra Viitorul, oltenii au ieşit din lupta pentru titlu, rămânând la opt puncte de lider şi la cinci de FCSB, a doua clasată.

"Venim după nişte rezultate nu foarte bune, suntem supăraţi, dezamăgiţi de ce s-a întâmplat, dar mergem la Astra să câştigăm şi să îndreptăm toate lucrurile rele. Dacă noi ne facem jocul şi punem presiune pe ei, nu îi lăsăm să joace, avem prima şansă", a spus căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu.

LIVE VIDEO | Astra - U Craiova, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport 1. Corneliu Papură debutează pe banca oltenilor

La două zile de la eşecul suferit la Ovidiu, U Craiova a anunţat despărţirea de antrenorul italian Devis Mangia şi înlocuirea lui cu Corneliu Papură, care debutează vineri pe banca oltenilor. 

"Destinul a făcut să fiu din nou alături de Sorin Cîrţu. Sper să fie de bun augur. Am semnat până la finalul sezonului, indiferent ce se va întâmpla. În principiu, obiectivul este să rămânem pe locul 3. Acum mă gândesc să fac tot ce depinde de mine să câştigăm meciul cu Astra. Potenţialul echipei este mai mult decât locul 3. Am avut o relaţie normală cu domnul Mangia. În fotbal, totul se întâmplă foarte repede, totul depinde de momente. Dar îmi plac astfel de momente, nimic nu este uşor, mereu e loc de mai bine", a declarat Papură.

Antrenorul Astrei, Costel Enache, nu îşi explică decizia luată de oficialii Craiovei. "Personal m-a surprins, nu mă aşteptam. Momentul nu ştiu dacă e cel mai bun. Sincer, fără să îi supăr pe cei de acolo, mie mi-a plăcut, a venit cu un lucru nou şi clar în fotbalul românesc, mie mi-a plăcut Mangia".

LIVE VIDEO | Astra - U Craiova, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport 1. Andrei Chivulete va arbitra meciul 

Arbitrul Andrei Chivulete va conduce la centru meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, care se va disputa vineri, de la ora 21.00, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Chivulete va fi ajutat de asistenţii Mihai Marius Marica şi Imre-Laszlo Bucsi. Arbitru de rezervă va fi Horia Gabriel Mladinovici, iar observatori Eduard Dumitrescu şi Paul Mincu.

Nu rata Astra - U Craiova, vineri, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: astra craiova 

viewscnt
Articole similare