Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Astra, un nou pas important în cursa către play-off. Giurgiuvenii au revenit de la 0-1 şi s-au impus în meciul cu Hermannstadt

VIDEO | Astra, un nou pas important în cursa către play-off. Giurgiuvenii au revenit de la 0-1 şi s-au impus în meciul cu Hermannstadt

Liga 1

Comentarii

Astra se apropie încet, dar sigur, de play-off. A ajuns la 5 puncte în spatele Academicii Clinceni, ocupanta locului 6, după victoria cu Hermannstadt, scor 2-1.

Bagaric a deschis scorul pentru Hermannstadt în meciul cu Astra, la prima ocazie pe care au avut-o oaspeţii. Sibienii s-au bucurat doar 4 minute, pentru că Răduţ a restabilit egalitatea. Astra putea să intre în avantaj la pauză, dar lovitura liberă a lui Wutrich şi-a ratat ţinta.

S-a făcut până la urmă 2-1 pentru Astra, prin golul lui Krpic. Giurgiuvenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile şi s-au apropiat la 5 puncte de play-off. Hermannstadt rămâne penultima în Liga I. 


Astra - Hermannstadt 2-1 (Răduţ 15, Krpic 57 / Bagaric 11), pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - Hugo Sousa, Găman, Graovac, Lamanje - Răduţ, Canadija, Pahonţu - V. Gheorghe, Krpic, Stahl
  • Rezerve: M. Popa, Raspopovic, Jovanovic, D. Bruno, Crepulja, Crepulja, Wutrich, Merloi, Balaure, Montini
  • Hermannstadt: Cristiano - Măţel, O. Viera, Matricardi, Opruţ - Sîntean, R. Pires, Aosman, D. Mayoral - Sebaihi, Bagaric
  • Rezerve: A. Pop, I. Stoica, Dâlbea, P. Petrescu, Aralica, Addae, Vodă, Scarlatache, Belu Iordache

Min. 57 GOOOL Astra! Krpic marchează cu poarta goală, după o pasă perfectă a lui Răduţ, la a doua bară. 

Min. 15 GOOOL Astra! Răduţ egalează din interiorul careului. 

Min. 11 GOOOL Hermannstadt! Bagaric marchează cu un şut plasat, după ce a fost scăpat de fundaşii Astrei. 

Min. 1 A început partida. 

Ambele echipe sunt departe de play-off. Astra e pe locul 11, cu 29 de puncte, şi abia s-a îndepărtat de zona retrogradării. În ultimele cinci meciuri, gazdele de azi au trei victorii, o remiză şi o înfrângere. 

FC Hermannstadt e pe penultimul loc în Liga 1, cu 22 de puncte, şi are o victorie, două remize şi două înfrângeri, în ultimele cinci etape. 

viewscnt
Articole similare