Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asul din mâneca lui Rădoi? Fotbalistul din Liga 1 care vrea să-l impresioneze şi să prindă echipa naţională în barajul cu Islanda

VIDEO | Asul din mâneca lui Rădoi? Fotbalistul din Liga 1 care vrea să-l impresioneze şi să prindă echipa naţională în barajul cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

Mihai Bălaşa (25 de ani) are ambiţii mari pentru 2020. Fundaşul Craiovei vrea să revină la naţională în mandatul lui Mirel Rădoi (39 de ani), după ce a fost convocat pe vremea când Cosmin Contra conducea destinele tricolorilor. Bălaşa speră să-l convingă pe Rădoi prin evoluţiile sale şi poate reprezenta o soluţie foarte bună într-un compartiment în care au fost probleme la echipa naţională.

Bălaşa şi-a făcut planul pentru 2020 şi vrea să aibă evoluţii atât de bune la Craiova încât să-l convingă pe Mirel Rădoi că merită încă o şansă la echipa naţională. Fundaşul a ajuns la Craiova în august 2019, de la FCSB, iar odată cu începerea noului an şi-a setat ambiţia de îmbrăca din nou tricoul echipei naţionale.

"Normal că îmi doresc foarte mult să încheiem anul ăsta cu cel puţin un trofeu. Pentru echipa naţională, eu îmi doresc să revin mai repede, pentru că dacă ar fi după ce câştig un trofeu, s-ar întâmpla la sfârşitul lui mai. Îmi doresc să revin mai repede la echipa naţională dar cu siguranţă numai evoluţiile mele mă vor împinge la echipa naţională. (n.r. - Te vezi jucând barajul cu Islanda?) Da, de ce nu, atâta timp cât o să fiu sănătos şi o să am evoluţii bune, de ce nu?", a spus Mihai Bălaşa.

Fundaşul central a strâns şase prezenţe la echipa naţională a României începând din octombrie 2017. Bălaşa a jucat în meciurile cu Muntenegru (0-0) şi Serbia (2-2) din Liga Naţiunilor, dar şi în amicalele cu Chile (3-2), Finlanda (2-0) şi Turcia (2-0), dar şi în partida cu Danemarca (1-1) din preliminariile Mondialului din 2020.

Afla mai multe despre: mihai balasaechipa nationalamirel radoiconvocare 

viewscnt
Articole similare