Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atac la Rednic: "Eu l-am propus pe Montini la Dinamo!" Când a apărut varianta şi cine a venit cu ea

VIDEO | Atac la Rednic: "Eu l-am propus pe Montini la Dinamo!" Când a apărut varianta şi cine a venit cu ea

Dinamo București

Comentarii

Marius Niculae susţine că el a fost primul care l-a recomandat pe italian în Ştefan cel Mare şi chiar Rednic a fost cel care a refuzat propunerea.

Montini a semnat la jumătatea lunii noiembrie cu Dinamo, dar mutarea se putea face mai devreme. Marius Niculae a dezvăluit un amănunt al afacerii ştiut de prea puţini oameni din fotbal. 

"Eu îl ştiam pe acest jucător. Chiar eu l-am propus acum două luni, a fost refuzat de Mircea Rednic. A spus că nu îi place. După o lună joacă la Dinamo. Asta este viaţa! Tocmai de aceea o las mai moale cu impresariatul şi mă apuc de cazuri care chiar ajută oamenii" a fost reacţia lui Marius Niculae. 

Pe locul 11, dinamoviştii au şase puncte de recuperat faţă de ultimul loc ce duce în play-off. 

"Sincer, m-a surprins acest 3-0. Este un lucru bun că Dinamo a câştigat. Au o misiune foarte grea ca să ajungă în play-off. Din nefericire, ăsta este Dinamo din ziua de azi. Înainte ne băteam la titlu şi ne gândeam ce transferuri importante o să facem ca să luăm titlul. În acest moment aducem jucători de peste tot şi să încercăm să facem o echipă care să joace în play-off" şi-a exprimat dezamăgirea fostul fotbalist din Ştefan cel Mare.  
 

Afla mai multe despre: marius niculaedinamorednicmontini 

viewscnt
Articole similare