Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atacantul cu numărul 1 de la Alba Iulia are o poveste aparte. Acum opt ani l-a impresionat pe Săndoi, iar în vară a fost în centrul unei dispute

VIDEO | Atacantul cu numărul 1 de la Alba Iulia are o poveste aparte. Acum opt ani l-a impresionat pe Săndoi, iar în vară a fost în centrul unei dispute

Cupa României

Comentarii

Silviu Mureşan a atras atenţia tuturor în meciul dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB prin numărul neobişnuit purtat pe spate.

Silviu Mureşan este un fotbalist crescut la centrul de copii şi juniori al Unirii Alba Iulia, cel care i-a dat în ultimii ani fotbalului românesc pe Nicuşor Stanciu sau pe Gicu Grozav. În 2010, pe când abia trecuse la seniori, Mureşan a fost invitat la Mogoşoaia, la un trial organizat de FRF pentru jucătorii tineri şi talentaţi din Liga a II-a, şi a reuşit să îl impresioneze pe Emil Săndoi, selecţionerul reprezentativei de tineret de la acea vreme.

Ulterior, a mai jucat la Zlatna şi la Baia Mare, iar în urmă cu trei ani ani a decis să abandoneze fotbalul şi să plece la muncă în străinătate. A revenit în ţară după un an, iar Unirea Alba Iulia l-a recuperat şi i-a relansat cariera.

În vara acestui an, Silviu Mureşan juca la Industria Gălda, când Unirea l-a vrut din nou, aşa că între cele două cluburi s-a iscat un conflict, rezolvat până la urmă cu transferul său la Alba Iulia, iar întâlnirea cu FCSB din Cupa României i-a îndeplinit un vis.

Afla mai multe despre: numar 1fcsbalba iulia 

viewscnt
Articole similare