Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atacantul "ochit" de Barcelona a marcat din nou în Europa League, contra Rangersului lui Ianis Hagi! Cum a înscris

VIDEO | Atacantul "ochit" de Barcelona a marcat din nou în Europa League, contra Rangersului lui Ianis Hagi! Cum a înscris
Comentarii

Dariwn Nunez (21 de ani), puştiul dorit de Barcelona, a marcat din nou pentru Benfica în Europa League, în meciul cu Rangersul lui Ianis Hagi. Partida s-a terminat 3-3, la Lisabona.

Barcelona a pus ochii pe noua "perlă" a fotbalului mondial, Darwin Nunez, un atacant de careu, de care catalanii au atâta nevoie după ce l-au dat pe Luis Suarez (33 de ani) la Atletico Madrid. Darwin Nunez, atacantul uruguayan al Benficăi, a marcat din nou. După ce a reuşit un hattrick în etapa trecută de Europa League, cu Lech Poznan, Nunez a înscris şi în partida cu Rangers, în minutul 90+1.

Nunez a marcat după ce a fost lansat excelent pe culoar, în adâncime, cu un şut în stânga portarului lui Rangers, Mc Gregor.

Ianis Hagi a rămas tot meciul pe bancă în Benfica - Rangers 3-3, din etapa a 3-a din grupa D a Europa League.

Darwin Nunez, "ochit" de Barcelona

Darwin Nunez a marcat de trei ori într-un meci din grupele Europa League, Benfica - Lech Poznan 4-2 şi a intrat în atenţia cluburilor mari. ESPN, prin jurnaliştii Moi Llorens şi Samuel Mardsen, anunţă că şefii catalanilor îl urmăresc atent pe Darwin Nunez, pe care îl percep drept înlocuitor pe măsură pentru Luis Suarez, conaţionalul lui Nunez.

Surse din cadrul clubului blaugrana le-au confirmat celor doi jurnalişti că Barcelona a intensificat interesul pentru Darwin Nunez. În acest sezon, Darwin Nunez a marcat de patru ori şi a livrat cinci pase de gol în opt partide din toate competiţiile pentru Benfica. Atacantul din Uruguay a crescut la La Luz, CSD Muiguel de Artigas şi Penarol, de unde a fost cumpărat de Almeria anul trecut şi de Benfica în septembrie 2020, cu 24 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: darwin nunezgoleuropa leaguebenficavideo 

viewscnt
Articole similare