Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atacul UEFAntasticilor: " Nu a fost corect ce s-a întâmplat" Mesajul foştilor colegi pentru Dică

VIDEO | Atacul UEFAntasticilor: " Nu a fost corect ce s-a întâmplat" Mesajul foştilor colegi pentru Dică

FCSB

Comentarii

Petre Marin şi Sorin Paraschiv sunt alături de Nicolae Dică după ce antrenorul a părăsit-o pe FCSB la finalul săptămânii trecute.

Dică a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în campionat, la şase puncte de liderul CFR. 
 
"Era în cărţi pentru a câştiga campionatul. Erau şanse foarte bune.El a fost unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga I în ultima perioadă şi a fost demis. Îmi pare foarte rău pentru că a făcut lucruri bune la Steaua. L-am încurajat, să fie tare. Asta este viaţa de antrenor. Trăim în România, unde nu există un foarte mare respect pentru jucători şi pentru antrenori, iar cei care lucrează în fotbal trebuie să se adapteze. Dacă nu te adaptezi, nu ai cum să antrenezi" a concluzionat Sorin Parashiv. 
 
Dică a fost timp de un an şi jumătate antrenor al roş-albaştilor. 
 
"De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu demisia lui, nu am vrut să îl deranjez personal, am vrut să îl las să se liniştească.  Nu a fost plăcut ce s-a întâmplat cu Dicanio, dar asta este viaţa, sunt convins că va reuşi în meseria pe care şi-a ales-o, a şi demonstrat acest lucru la Steaua. Cred că dacă era lăsat în totalitate să facă ceea ce considera el, cred că putea şi mai mult. Din punctul meu de vedere nu a fost corect ce s-a întâmplat la Steaua, ţinând cont de trecutul pe care îl are în tricoul roş-albastru şi ceea ce a făcut el pentru această echipă cât a fost jucător" l-a lăudat Petre Marin pe fostul său coleg. 
 
 

 

Afla mai multe despre: ghioneapetre marindică 

viewscnt
Articole similare