Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atalanta - Villarreal 2-3! Dramă în Italia, la ultimul meci din grupe. Deţinătoarea Europa League se califică în optimile Champions League

VIDEO | Atalanta - Villarreal 2-3! Dramă în Italia, la ultimul meci din grupe. Deţinătoarea Europa League se califică în optimile Champions League
Comentarii

Meciul Atalanta - Villarreal a fost ultimul din faza grupelor Ligii Campionilor. Spaniolii au câştigat cu 3-2, după un meci dramatic. Italienii au revenit de la 0-3, dar n-au reuşit să treacă peste Villarreal, care a obţinut locul al doilea în grupă.

Astfel, Villarreal se alătură echipelor care s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Atalanta va juca în 16-imile Europa League. 

VIDEO | Atalanta - Villarreal 2-3 (Malinovsky 71, Zapata 80 / Danjuma 3, 51, Capoue 42) în grupele Champions League

Echipele de start:

  • Atalanta: Musso - Toloi, Demiral, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Maehle - Pessina - Ilicic, Zapata
  • Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Estupian - Gomez, Capoue, Parejo, Moreno - G. Moreno, Danjuma

Min. 90+5 Final! Deţinătoarea Europa League, Villarreal, se califică în optimile Champions League. 

Min. 86 O nouă ocazie mare pentru Atalanta! 

Min. 80 GOOOL Atalanta, iar italienii speră la un miracol! Zapata l-a lobat pe portarul advers. Atalanta - Villarreal 2-3.

Min. 71 GOOOL Atalanta! Malinovsky reduce din diferenţă cu un şut puternic pe jos. 

Min. 63 Bară, din nou, pentru Atalanta. 

Min. 58 Malinovsky loveşte bara.

Min. 51 GOOOL Villarreal! Scor de neprezentare. Danjuma trece în careul advers de un adversar şi face 3-0. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 42 GOOOL Villarreal! Capoue îi mai dă o lovitură Atalantei şi face 2-0. 

Min. 37 Atalanta ratează încă o ocazie. 

Min. 9 Toloi ratează egalarea!

Min. 3 GOOOOL Villarreal! Danjuma scapă pe contraatac şi marchează. 


UPDATE | Programată iniţial, miercuri, de la ora 22:00, întâlnirea a fost amânată din cauza ninsorii puternice care a căzut la Bergamo.

Partida a fost mai întâi amânată 20 de minute, apoi arbitrul englez Anthony Taylor a stabilit că meciul nu se poate disputa.

Acest joc va decide a doua echipă din Grupa F calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după Manchester United (1-1, miercuri, acasă, cu Young Boys Berna). Gazdele trebuie să se impună pentru a trece în faza următoare a competiţiei, altfel vor juca în 16-imile Europa League.

Clasamenul grupei este următorul:

1. Manchester United – 11 puncte
2. Villarreal – 7 puncte
3. Atalanta – 6 puncte
4. Young Boys – 5 puncte

Primele două clasate la finalul grupei vor evolua în optimile Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în play-off-ul pentru optimile Europa League.


UPDATE 2: Partida a fost amânată pentru joi, după ce fusese întârziată 20 de minute iniţial. Conform jurnaliştilor italieni, meciul s-ar putea disputa de la ora 17:30 (ora României), deşi cei de la Atalanta ar dori să joace seara.

UPDATE 1: Partida este amânată 20 de minute, urmând totuşi să se dispute în această seară.


Ştirea iniţială

Atalanta - Villareal, în pericol de amânare

Grupele Champions League au ajuns la final, iar patru locuri mai sunt disponibile în optimile Ligii Campionilor.

Manchester City, PSG, Liverpool, Atletico Madrid, Real Madrid, Inter, Ajax, Sporting, Chelsea, Juventus, Bayern Munchen şi Manchester United sunt echipele care şi-au asigurat deja locul în optimi.

Ultimele patru poziţii au să fie decise miercuri seară, cu ambele locuri din grupa G şi poziţiile secunde din grupele E şi F încă disponibile.

În grupa F, din care mai fac parte Young Boys Berna şi Manchester United, Atalanta şi Villarreal dau bătălia pentru poziţia secundă, cu meciul fiind programat la ora 22:00, la Bergamo.

Însă, partida este în pericol de amânare, din pricina ninsorii abundente din Italia, anunţă jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

Confrom sursei citate, un inspector UEFA va anliza condiţiile de joc la ora 21:30, iar, dacă acestea încă nu sunt favorabile, meciul se va disputa joi, de la ora 16:00.

Afla mai multe despre: atalanta villarreal 

viewscnt
Articole similare