Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atât de jos au ajuns! Ce replică a putut să dea un fotbalist din Liga 1, atunci când a fost întrebat dacă vrea să joace la Dinamo

VIDEO | Atât de jos au ajuns! Ce replică a putut să dea un fotbalist din Liga 1, atunci când a fost întrebat dacă vrea să joace la Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei Poli Iaşi, Moussa Sanoh, a mărturisit că l-ar bucura o eventuală ofertă de la Dinamo, dar a precizat că în acest moment nu vrea să plece de la formaţia antrenată de Flavius Stoican.

Motivul este simplu. Poli Iaşi are mai multe şanse la play-off decât echipa din Capitală, crede fotbalistul olandez.

"Dinamo este un club mare în România. Dacă te contactează, totdeauna vrei să te gândeşti. Dar, acum, eu mă simt bine la Iaşi şi mă bucur de încrederea pe care antrenorul mi-o acordă, precum şi ceilalţi din club. De ce aş pleca, dacă avem şanse mai mari decât Dinamo să jucăm în playoff? Pentru mine este mai bine să rămân la Iaşi, să ajut echipa să ajungă în playoff. Apoi vom vedea", a declarat Moussa Sanoh, într-o conferinţă de presă.

Sanoh joacă la Iaşi de la începutul acestui sezon şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă, în nouă apariţii. Atacantul olandez s-a format la PSV Eindhoven, apoi a mai evoluat la RKC Waalwijk şi Crawley Town.

23 de ani are Moussa Sanoh

150.000 de euro este cota lui Sanoh, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: sanohdinamotransfer 

viewscnt
Articole similare