Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atât de mult iubea Ilie Balaci Craiova! Bărboianu: "Mi se face pielea de găină când mă gândesc! Ştiu o vorbă pe care mi-a spus-o"

VIDEO | Atât de mult iubea Ilie Balaci Craiova! Bărboianu: "Mi se face pielea de găină când mă gândesc! Ştiu o vorbă pe care mi-a spus-o"

Special

Comentarii

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus astăzi la biserica Sfântul Ilie din Craiova, iar prietenii şi fanii au ocazia să-i aducă un ultim omagiu fostului mare fotbalist al Ştiinţei.

Printre cei ajunşi la biserică s-a numărat şi fundaşul dreapta Ştefan Bărboianu, care şi-a început cariera de fotbalist la Craiova.



"Prima dată am crezut că este o glumă proastă făcută de cineva şi după aceea mi s-a confirmat că din pacate e adevărat. Din punctul meu de vedere s-a stins unul dintre cei mai mari jucători ai Europei, pentru mine.

Îi mulţumesc că am avut prilejul şi ocazia să-l cunosc, am avut plăcerea de a mă antrena la Universitatea Craiova. Îi mulţumesc pentru sfaturile pe care mi le-a dat când eram copil, m-au ajutat, a avut încredere în mine, mi-a zis că dacă o să muncesc o să ajung să am foarte multe meciuri în Liga 1, ceea ce s-a şi confirmat.

Mi-e greu de crezut să nu-l mai văd la meciuri, un om imens, un jucător imens...şi un antrenor imens.

Când am avut perioada aceea grea, când am plecat de la Craiova, a fost unul dintre oamenii care mi-a arătat sprijin.

Mi se face pielea când mă gândesc că Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari jucători, sprijinea un copil de care nu auzise nimeni.

Ştiu o vorbă pe care mi-a spus-o, că indiferent unde te-ai duce, iubeşte Craiova! Acum, după ce s-a dus, Dumnezeu să-l ierte, valoarea acestor vorbe este nepreţuită
", a declarat Ştefan Bărboianu.

 

Afla mai multe despre: barboianucraiovabalaci 

viewscnt
Articole similare