Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atât îl costă ultima aroganţă pe patronul celor de la AS Roma. Cât va plăti după ce s-a aruncat în Fontana dei Leoni

VIDEO | Atât îl costă ultima aroganţă pe patronul celor de la AS Roma. Cât va plăti după ce s-a aruncat în Fontana dei Leoni
Comentarii

Preşedintele clubului AS Roma, James Pallotta, s-a întâlnit cu primarul Romei, Virginia Raggi, întrevedere la finalul căreia a fost făcut anunţul că oficialul grupării din capitala Italiei va achita o amendă de 450 de euro pentru că s-a aruncat în Fontana dei Leoni şi va dona 230.000 de euro pentru restaurarea fântânii din faţa Panteonului, relatează presa italiană.

“Îi mulţumesc primarului pentru amenda de 450 de euro care este meritată. Îmi cer scuze, eram foarte entuziasmat, cred că a fost o zi minunată pentru noi toţi. Nu vreau să încurajez pe nimeni să sară în fântâni. Doar dacă vor să restaureze fântânile. Am decis şi cred că este un gest potrivit să restaurez fântâna din faţa Panteonului. Voi dona 230.000 de euro în acest scop. Iubesc acest oraş. Dacă vrea cineva să sară într-o fântână, să o restaureze”, a spus Pallotta.

Virginia Raggi i-a mulţumit lui Pallotta pentru donaţie: “Este un gest foarte frumos”.

James Pallotta s-a aruncat îmbrăcat în Fontana dei Leoni din Piazza del Popolo, noaptea trecută, după ce echipa sa a reuşit "miracolul", să elimine FC Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

După meci, suporterii echipei din Roma s-au adunat în Piazza del Popolo pentru a sărbători calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. La miezul nopţii a sosit şi Pallotta care a făcut o baie îmbrăcat în Fontana dei Leoni, aclamat de fani.

AS Roma s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe FC Barcelona. Italienii au reuşit calificarea după ce în tur au fost învinşi cu 4-1.

Afla mai multe despre: pallottaas romafc barcelonapatronliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare