Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Atât timp cât va fi Grozavu în fotbal, să nu se mai gândească cineva la meciuri aranjate”

VIDEO ”Atât timp cât va fi Grozavu în fotbal, să nu se mai gândească cineva la meciuri aranjate”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Astra - Sepsi este în direct la Telekom Sport 2, duminică la ora 16:00. Înainte de acest meci, Leo Grozavu a susţinut o conferinţă de presă.

Leo Grozavu, tehnicianul echipei din Sf. Gheorghe i-a atacat dur pe cei care au acuzat formaţia sa de non-combat cu ocazia disputei cu FC Botoşani: ”Eu îmi doresc foarte mult să terminăm acest campionat regular cu un rezultat pozitiv. Atât timp cât va fi Grozavu în fotbal, să nu se mai gândească cineva la meciuri aranjate, la meciuri ştiu eu cum, pentru că eu nu cunosc aşa ceva, nu ştiu, nu am în ADN aşa ceva. Mi-am dorit să câştig jocul, aşa cum îmi doresc orice joc să-l câştig, n-a fost să fie” a tunat Leo Grozavu.

Pentru Sepsi, urmează meciul cu Astra Giurgiu, în direct la Telekom Sport 1, duminică de la ora 16:00: ”Va fi o partidă care pentru ei are o mare miză, pentru noi are doar miza punctelor. Ne dorim să mergem şi la Astra, să jucăm cât mai bine şi la final automat să adunăm puncte. Dacă suntem prea atenţi la Alibec, s-ar putea să scăpăm din vedere alţi jucători care pot fi decisivi în anumite momente” a mai spus Leo Grozavu, antrenorul formaţiei din Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare