Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atenţie, imagini cu impact emoţional :( Scene răvăşitoare pe San Siro, după ce Inter s-a încurcat din nou în lupta pentru titlu

VIDEO | Atenţie, imagini cu impact emoţional :( Scene răvăşitoare pe San Siro, după ce Inter s-a încurcat din nou în lupta pentru titlu

Inter Milano

Comentarii

Meciul dintre Internazionale Milano şi Cagliari a avut parte de un final tensionat. Imaginile cu un puşti surprins în tribunele stadionului San Siro vorbesc de la sine.

Internazionale Milano a pierdut din nou teren în lupta pentru titlu, după ce a remizat acasă contra lui Cagliari. Pe deasupra, "nerazzurrii" l-au pierdut şi pe cel mai bun jucător din echipă. Lautaro Martinez a fost eliminat în prelungiri şi va rata duelul cu Udinese, din etapa următoare.

Imaginea finalului de meci a venit din tribune. Dezamăgit de faptul că Inter riscă să piardă contactul cu liderul Juventus, un tânăr fan al "nerazzurrilor" a izbucnit în plâns şi şi-a căutat alinarea în braţele tatălui său.

Scene răvăşitoare pe San Siro, după ce Inter s-a încurcat din nou în lupta pentru titlu

Internazionale Milano, a treia remiză la rând în Serie A

Pentru Internazionale Milano, aceasta este cea de-a treia remiză la rând în Serie A. Echipa lui Antonio Conte rămâne la trei puncte de liderul Juventus, care urmează să joace duminică seară la Napoli, în direct la Telekom Sport.

Lazio vine tare din urmă, fiind la doar trei puncte de Inter şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: inter 

viewscnt
Articole similare