Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atenţie, s-a detonat bomba zilei! Radja Nainggolan nu ştie să înscrie decât goluri de generic. "Ninja", un nou şut năprasnic

VIDEO | Atenţie, s-a detonat bomba zilei! Radja Nainggolan nu ştie să înscrie decât goluri de generic. "Ninja", un nou şut năprasnic

Serie A

Comentarii

Radja Nainggolan, actualul mijlocaş al lui Cagliari, a reuşit un nou gol de generic, în victoria categorică obţinută, duminică, împotriva Fiorentinei, scor 5-2.

În minutul 65, la scorul de 4-0 pentru Cagliari, Nainggolan a primit o pasă de la Cigarini, la mai bine de 25 de metri de poarta lui Dragowski, iar belgianul a făcut două atingeri şi trimis mingea în plasă cu un şut năprasnic, la care goalkeeper-ul polonez n-a avut nicio şansă.

Până la final, Fiorentina a reuşit să micşoreze diferenţa de scor, prin dubla lui Vlahovic, din minutele 75 şi 87. Pentru Cagliari au mai înscris Rog (17), Pisacane (26), Giovanni Simeone (34) şi Joao Pedro (54).

În minutul 13, jucătorii celor două echipe au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Davide Astori, fotbalist decedat în martie 2018, care a jucat atât pentru Cagliari, cât şi pentru Fiorentina.

În urma acestui succes, Cagliari acumulează 24 de puncte şi urcă pe locul al treilea, la cinci puncte de Juventus, a doua clasată, dar cu un meci mai puţin disputat, şi la şapte de liderul Inter. Fiorentina este a opta, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: nainggolan 

viewscnt
Articole similare