Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atenţie, vorbeşte căpitanul: "Nu suntem mici, suntem foarte mari". Când au cedat psihic şi mesajul pentru suporteri

VIDEO | Atenţie, vorbeşte căpitanul: "Nu suntem mici, suntem foarte mari". Când au cedat psihic şi mesajul pentru suporteri

Echipa națională

Comentarii

Andrei Ionuţ Radu, căpitanul echipei naţionalei sub 21 de ani, a fost vizibil emoţionat după înfrângerea cu Germania. El a explicat când a fost momentul critic şi a transmis un mesaj suporterilor care i-au încurajat pe toată durata Campionatului European.

"Am reuşit să facem ceva foarte important pt România, dar rămâne dezamăgirea că nu am reuşit să facem mai mult. Am ajuns până aici, dar noi nu ne mulţumim cu puţin. Voiam să jucam o finală şi cred că am fi meritat să o jucăm. Trebuie să mergem înainte, să fim conştienţi că am realizat ceva important. În vestiar toţi am fost foarte dezamăgiţi. Nu am reuşit să facem acel pas spre finală. Sunt mândru să fac parte din acest grup, sunt nişte băieţi extraordinari. Am jucat ca în spatele blocului, de plăcere", a fost declaraţie lui Radu în legătură cu înfrângerea, 2-4, cu Germania. 

Chestionat de reporteri cu privire la deciziile arbitrului israelian, portarul de la Genoa nu a vrut să comenteze foarte mult, dar a lăsat loc de înterpretări: "La cartonaşul roşu al lui Paşcanu am cedat din punct de vedere psihic, dar nu vrem să găsim scuze. Asta a fost să fie. Nu suntem mici, suntem foarte mari, poate de asta nu ne voiau în finală".

La finalul interviului, portarul a ţinut să le mulţumească şi suporterilor: "Vă mulţumim mult de tot pentru toată susţinerea la acest european, sunteţi extraordinari şi fără voi nu ştiu dacă am fi ajuns până aici".

Afla mai multe despre: andrei raduromanianationala 

viewscnt
Articole similare