Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atenţie, vorbeşte omul meciului cu Esbjerg! Reacţia Denisei Dedu după debutul din Liga Campionilor

VIDEO | Atenţie, vorbeşte omul meciului cu Esbjerg! Reacţia Denisei Dedu după debutul din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a început cum nu se putea mai bine campania din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. "Tigroaicele" au câştigat cu 24-22, iar mare parte din victorie este meritul Denisei Dedu, portarul lui CSM.

"Sunt foarte fericită. Mă bucur că am debutat cu dreptul, că am obţinut o victorie muncită. Au fost nişte trăiri senzaţionale. E o satisfacţie plăcută pentru mine, cel mai important e că toate am luptat şi victoria este a tuturor. Le mulţumim pentru susţinere şi îi aşteptăm vineri în meciul împotriva celor din Rostov. Go Tigers!", a spus Denisa Dedu după meciul din Danemarca. 

Ea a închis poarta CSM-ului în prima partidă al acestui sezon din Liga Campionilor. Portăriţa născută la Braşov a avut mai multe parade incredibile, iar cu un procentaj de 42% de mingii apărate este, fără doar şi poate, cel mai bun jucător al meciului dintre Esjberg şi CSM Bucureşti. 

ESBJERG - CSM BUCUREŞTI 22-24 

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia daneză Team Esbjerg, cu scorul de 24-22 (13-8), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor. Meciul a reprezentat şi debutul ca antrenor principal al lui Adrian Vasile, după plecarea suedezului Tomas Ryde de la CSM Bucureşti. Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 5 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Lekic 5 reuşite, pentru CSM.

Afla mai multe despre: denisa deducsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare