Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Athletic Bilbao, calificare cu mari emoţii în sferturile Cupei Spaniei. Bascii au trecut la loviturile de departajare de Tenerife

VIDEO | Athletic Bilbao, calificare cu mari emoţii în sferturile Cupei Spaniei. Bascii au trecut la loviturile de departajare de Tenerife
Comentarii

Tenerife şi Athletic Bilbao au oferit un spectacol total în optimile de finală ale Cupei Spaniei, încheiat la lovituri de departajare.

Bascii au început dezastruos partida. Goalkeeperul Herrerin a fost eliminat după nici două minute de joc, apoi insularii au primit o lovitură de la 11 metri. Joselu a deschis balul, cu o execuţie perfectă. Bilbao a revenit foarte repede pe tabelă, prin Inaki Williams. Joselu a reuşit însă "dubla" după trei minute, iar echipa sa a intrat în avantaj la pauză.

Bascii au luptat senzaţional în inferioritate numerică şi până la urmă au trimis partida în prelungiri. Williams a marcat şi el pentru a doua oară în meci. Balanţa s-a echilibrat din punct de vedere numeric imediat cum au început reprizele suplimentare.

Ruiz şi-a lăsat echipa în zece, dar Tenerife nu a renunţat la luptă. A mai primit o lovitură de la 11 metri, executată de Dani Gomez. Bilbao a revenit şi de această dată. Cu două minute înainte de final, Yuri Berchiche a trimis meciul la loviturile de departajare, unde dramatismul a fost din nou prezent. Joselu şi Moore au ratat pentru gazde, iar Villalibre a înscris golul decisiv.

Afla mai multe despre: bilbao 

viewscnt
Articole similare