Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Aţi primit vreun SMS în timpul meciului?" Bogdan Vintilă, răspuns genial: "Oho!"

VIDEO | "Aţi primit vreun SMS în timpul meciului?" Bogdan Vintilă, răspuns genial: "Oho!"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, şi team managerul Marius Ianuli au oferit imaginea serii în minutul 60 al partidei cu Sepsi.

"Mache" a fost surprins cum se uita pe un telefon mascat de o foaie de hârtie, după care i-a transmis informaţiile primite antrenorului. Totuşi, Bogdan Vintilă spune că are multe discuţii de acest gen cu cei de pe bancă şi susţine că nu-şi mai aminteşte exact momentul respectiv.

"Şi eu stau pe bancă cu telefonul. Toată lumea cred că are telefonul în buzunar. u cu Mache şi cu ceilalţi de pe bancă vorbesc non stop. Nu ştiu dacă în minutul 60 mi-a transmis ceva anume", a declarat Bogdan Vintilă, la conferinţa de presă.

Întrebat dacă, de-a lungul timpului, a primit mesaje cu sugestii în timpul meciurilor, Vintilă a oferit o replică amuzantă: "Oho! Nu mă sună. De la prieteni, îmi dau sfaturi!".

Un nou moment incredibil pe banca FCSB

Minutul 61 al partidei dintre FCSB şi Sepsi a adus un nou moment incredibil pe banca vicecampioanei Ligii 1, care demonstrează, încă o dată, cum funcţionează lucrurile la echipa condusă de Gigi Becali.

Imediat după golul de 2-1 al "roş-albaştrilor", team manager-ul Marius Ianuli este surprins în timp ce îi transmite lui Bogdan Vintilă ce să facă, după ce citeşte cel mai probabil un SMS venit de sus. În imagini se poate observa cum "Mache" ascunde telefonul în suportul pentru pahar, de pe banca de rezerve, încercând să lase impresia că îşi citeşte notiţele de pe o foaie, al cărei rol este însă doar de paravan pentru telefon.

Zece minute mai târziu, Bogdan Vintilă l-a schimbat pe Florin Tănase cu Olimpiu Moruţan, unul dintre jucătorii în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe.

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare