Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid a învins-o pe Real Madrid şi a câştigat Supercupa Europei! Şase goluri şi nebunie în prelungiri

VIDEO | Atletico Madrid a învins-o pe Real Madrid şi a câştigat Supercupa Europei! Şase goluri şi nebunie în prelungiri
Comentarii

Atletico Madrid a câştigat Supercupa Europei, după ce a învins-o pe Real Madrid. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, pentru ca în prelungiri Atletico să puncteze de două ori în cinci minute şi să-i provoace un debut de tristă amintire lui Lopetegui.

Partida a început de la 1-0 pentru Atletico Madrid. Diego Costa a profitat de somnolenţa lui Ramos şi Varane, iar apoi l-a executat pe Navas cu un şut violent, din unghi.

”Galacticii” s-au trezit şi au reuşit să egaleze în minutul 27, atunci când Benzema a finalizat cu capul centrarea excelentă a lui Bale. După pauză, Real a controlat jocul şi a venit în avantaj la capătul unei ore de joc.

Juanfran pune mâna pe minge, centralul arată punctul cu var, iar Ramos transformă cu siguranţă. 2-1 şi părea că trupa blanco nu mai poate fi întoarsă din drumul spre trofeu. Numai că Marcelo are un moment de rătăcire şi greşeşte inexplicabil, iar Diego Costa profită la maximum de eroarea brazilianului. 2-2 şi se intră în prelungiri.

Minutul 99 vine cu o nouă gafă în defensiva Realului. Varane pasează direct la adversar, Thomas centrează ideal, iar Saul dă un gol absolut senzaţional. Real nu apucă să realizeze că e condusă cu 3-2, căci imediat se face 4-2. O nouă eroare în apărare, iar Koke îl învinge şi el pe Navas şi stabileşte scorul final, 4-2.

VIDEO | Real Madrid - Atletico 2-4 (Benzema 27, Ramos 63 / Diego Costa 1, 80, Saul 99, Koke 104 )

Echipele de start!

Real Madrid (4-2-3-1): Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos - Bale, Isco, Asensio - Karim Benzema

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Juanfran, Savic, Godín, Lucas - Rodrigo, Koke, Saúl, Lemar - Diego Costa - Griezmann


Min. 104: GOOOL ATLETICO MADRID! Din nou dezastru în apărarea lui Real. Koke marchează şi el. 4-2 şi Supercupa e gata.

Min. 99: GOOOL ATLETICO MADRID! Varane comite o greşeală uriaşă în apărare, Thomas centrează perfect, iar Saul îl învinge cu un şut senzaţional pe Navas.

A început prima repriză de prelungiri

Pentru Luka Modric este a patra partidă cu prelungiri din ultimele 46 de zile

Final: 2-2. Meciul intră în prelungiri

Min 89: Simeone revine la modulul defensiv: iese Lemar, intră Thomas Partey

Min 80: GOOOOOL Atletico Madrid! Diego Costa profită de eroarea lui Marcelo şi transformă în gol pasa lui Angel Correa. Hispano - Brazilianul este abia al cincilea jucător care marchează o dublă în poarta Realului într-o finală europeană

Min 76: Schimbare la Real Madrid. Casemiro nu mai poate continua şi este înlocuit cu Dani Ceballos. Realul nu mai are acum în teren un mijlocaş defensiv clasic. Lopetegui are o linie mediană din trei cu Ceballos, Kroos şi Modric

Min 71: Simeone îl trimite în teren pe Vitolo în locul lui Rodri. Mutare ofensivă pentru tehnicianul argentinian.

Min 70: Ocazie Real Madrid! Varane este aproape de gol în urma unui corner. Reluarea sa din interiorul careului este respinsă de fundaşii "colchonerilor"

Min 63: GOOOOOL Real Madrid!!! Sergio Ramos transformă o lovitură de la 11 metri! Căpitanul Realului devine primul fundaş din istorie care marchează în patru finale continentale.

Min 62: Penalty pentru Real Madrid! Juanfran comite henţ în careu. 

Min 57: Primele schimbări ale meciului. Julen Lopetegui îl trimite în teren pe Luka Modric în locul lui Marco Asensio.  Simeone îl scoate pe Griezmann şi îl trimite în echia sa pe Correa.

Min 46:  A început repriza a doua!

Record istoric pentru Gareth Bale: galezul este primul jucător din lume care pasează decisiv la trei ediţii ale Supercupei Europei! Numărul 11 de la Real Madrid a pasat decisiv pentru Cristiano Ronaldo în 2014, Isco în 2017 şi Karim Benzema în 2018

O primă repriză cu mult fotbal. Real Madrid a avut posesia şi ocaziile mai mari. Detaliu interesant:ultimele şase goluri marcate de Real Madrid în Europa au fost marcate de Benzema cu Bayern, Liverpool şi Atletico Madrid şi de Gareth Bale cu Liverpool

Pauză la Tallin: 1-1

Min 40: Şut bun al lui Bale din partea dreaptă a atacului blanco, dar mingea ocoleşte poarta lui Oblak. Rămâne 1-1.

Min 29: Ocazie Real Madrid! Marco Asensio aproape de gol după o acţiune individuală!

Min 27: GOOOOOOOOL Real Madrid!!! Karim Benzema reia centrarea lui Bale cu capul în poarta lui Oblak! Benzema devine al cincilea jucător francez care marcă în Supercupa Europei, după Jean Pierre Papin în 1994, Djibril Cisse în 2005, Frank Ribery în 2013 şi Kevin Gameiro în 2015.

Min 25: Ocazie Real Madrid! Marcelo şutează de la peste 20 de metri, balonul trece însă peste poarta lui Jan Oblak

Min 17: Ocazie mare Real Madrid! Asensio este aproape de egalare, dar Jan Oblak intervine miraculos! Reluarea lui Asensio cu călcăiul a fost încântătoare!!

Min 10: Real Madrid are posesia (62%), dar nu a tras niciodată pe poartă până acum. Atletico pare sigură pe ea în defensivă

Min 1: A început meciul! Goooool Atletico Madrid!!!! Diego Costa marchează cel mai rapid gol din istoria Supercupei Europei!


Update 21:40 Supercupa Europei este primul meci al lui Julen Lopetegui pe banca tehnică a Realului. Tehnicianul basc a jucat un singur meci în campionat ca jucător pentru Los Blancos, în 1990 pe Vicente Calderon...contra lui Atletico Madrid.

Update 21:30 Thibaut Courtois n-a scăpat de fanii lui Atletico Madrid. Agenţia EFE scrie că fanii "colchonerilor" l-au fluierat vehement pe fostul portar al echipei lui Simeone.

Update 21:00 Echipele de start!

Real Madrid (4-2-3-1): Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos - Bale, Isco, Asensio - Karim Benzema

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Juanfran, Savic, Godín, Lucas - Rodrigo, Koke, Saúl, Lemar - Diego Costa - Griezmann

Update 20:45 Cele două formaţii au ajuns la stadion. Ceva mai mult de o oră ne desparte până la Supercupa Europei

 

 

 

Meciul care va avea loc pe Le Coq Arena din Talinn va consemna o premieră. Va fi prima înfruntare între două echipe din acelaşi oraş. Supercupa Europei s-a mai disputat între două echipe din aceeaşi ţară, dar niciodată n-a avut ca protagoniste formaţii din acelaşi oraş.

Pentru ambele echipe, va fi prima partidă oficială din acest sezon. Patru meciuri de pregătire a jucat Real Madrid, în presezon, pierzându-l pe primul cu Manchester United, apoi învingând rând pe rând trei formaţii italiene, Juventus, AS Roma şi AC Milan. La rândul lor, cei de la Atletico au înregistrat două victorii cu Arsenal şi Cagliari, o remiză cu Stuttgart şi înfrângeri cu Inter şi PSG.

Real Madrid şi Atletico au ajuns să se întâlnească pentru prima oară în Supercupă, graţie trofeelor câştigate în sezonul trecut pe plan european. "Albii" au triumfat pentru a treia oară la rând în Liga Campionilor, învingând Liverpool cu 3-1 în finala de la Kiev, pentru ca Atletico să câştige Europa League, după 3-0 cu Olympique Marseille. Între timp, la Real Madrid au avut loc schimbări serioase. Totul a început cu declaraţiile făcute Cristiano Ronaldo, care a anunţat că este posibil să plece de pe Santiago Bernabeu fix după cucerirea Ligii Campionilor, lucru care avea să se şi întâmple, însă primul care a părăsit Realul a fost antrenorul Zinedine Zidane.

Până acum, Real Madrid a cucerit de patru ori Supercupa Europei, în 2002, 2014, 2016, 2017, în timp ce marea rivală şi-a trecut în cont două trofee, în 2010 şi 2012.

Arbitru român, rezervă la Supercupa Europei

Ovidiu Haţegan va fi arbitru de rezervă la meciul dintre Real Madrid şi Atletico Madrid. Centralul meciului va fi polonezul Szymon Marciniak, care va fi ajutat de asistenţii Pawel Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz. Arbitri adiţionali vor fi Pawel Raczowski şi Tomasz Musial, iar Radoslaw Siejka va completa brigada de arbitri, în calitate de rezervă pentru asistenţi.

Echipele probabile: 

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos - Bale, Isco, Asensio - Benzema

Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Lemar, Partey, Saul, Koke - Griezmann, D. Costa

 

Afla mai multe despre: real madridatleticosupercupa 

viewscnt
Articole similare