Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Atletico Madrid a ratat victoria cu Levante în ultimul minut. Real Sociedad rămâne lider în La Liga

VIDEO Atletico Madrid a ratat victoria cu Levante în ultimul minut. Real Sociedad rămâne lider în La Liga

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a ratat o victorie în deplasare cu Levante care ar fi adus-o aproape de primul loc. Acesta este ocupat de o echipă surpriză.

Ultima partidă a etapei din Spania a fost şi cea mai spectaculoasă a zilei. Atletico a condus de două ori pe terenul lui Levante, dar a plecat cu un singur punct. Griezmann a deschis repede scorul pentru oaspeţi. Levante a primit un prim penalty, transformat de Bardhi. Cu un sfert de oră înainte de final, De Paul a pasat magistral, iar Cunha a înscris primul său gol în tricoul lui Atletico. În minutul 90, Levante a mai primit un penalty, iar Bardhi a închis tabela la 2-2.

Real Sociedad este liderul surprinzător din La Liga după 11 etape. Echipa din Ţara Bascilor a obţinut a şaptea victorie a sezonului, în deplasare cu Celta Vigo. Real Sociedad a deschis scorul prin Isak, la o fază la care iniţial s-a dat ofsaid. Cu ajutorul VAR, golul a fost validat. În final, a punctat şi Eustondo şi a risipit orice emoţie. Un mare merit pentru succes îl are însă şi portarul lui Real. Australianul Ryan a avut trei intervenţii, două dintre ele la 0-0 şi a treia la 1-0 pentru echipa sa. 

Granada şi Getafe au terminat la egalitate. Madrilenii au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Enes Unal. Gazdele au avut şansa egalării cu un sfert de oră înainte de final, dar Luis Suarez a ratat de la punctul cu var. Salvarea andaluzilor a venit în prelungiri, de la veteranul Jorge Molina, care a înscris în minutul 90+7.

Afla mai multe despre: atletico madridlevanteprimera divisionla liga 

viewscnt
Articole similare