Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid o învinge pe Juventus Torino, graţie execuţiilor letale ale lui Joao Felix

VIDEO | Atletico Madrid o învinge pe Juventus Torino, graţie execuţiilor letale ale lui Joao Felix
Comentarii

Atletico Madrid a reuşit să se impună în faţa campioanei Italiei, Juventus Torino, scor 2-1, într-o partidă amicală disputată pe "Friends Arena" din Stockholm. Cel mai bun jucător al partidei a fost noua senzaţie a fotbalului mondial, portughezul Joao Felix, marcator a două goluri, în minutele 24 şi 33. Golul italienilor a fost marcat de Sami Khedira, în minutul 29.

Atacantul celor de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, era cunoscut drept "bestia nera" pentru Atletico Madrid, deoarece puncta frecvente împotriva acestora, atunci când îmbrăca tricoul rivalilor de la Real Madrid. De data aceasta, vioara întâi a fost un alt portughez. Noua achiziţie a celor de la Atletico Madrid, Joao Felix, adus de la Benfica Lisabona în schimbul a 126 milioane de euro, a reuşit două execuţii de senzaţie, cu care l-a învins pe polonezul Wojciech Szczesny, în minutele 24 şi 33.

La primul gol, Joao Felix reia perfect o centare venită din flancul drept, de la Kevin Trippier, mingea îl şterge subtil pe colegul său, Thomas Lemar, iar mingea se scurge în plasă. La cea de-a doua reuşită, Joao Felix, reia din prima o pasă fantastică aruncată peste apărarea celor de la Juventus oferită de Thomas Lemar.

Cristiano Ronaldo a avut o prestaţie ştearsă în cele 71 de minute jucate.

Wojciech Szczesny

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare