Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Atletico Madrid, pas greşit cu Athletic Bilbao. ”El Tigre” Falcao, la primul gol de la revenirea în La Liga

VIDEO Atletico Madrid, pas greşit cu Athletic Bilbao. ”El Tigre” Falcao, la primul gol de la revenirea în La Liga

La Liga

Comentarii

Radamel Falcao a marcat din nou, după opt ani, în La Liga. A fost prima sa reuşită de la revenirea în campionatul spaniol. De această dată, columbianul a punctat pentru Rayo Vallecano, noua sa echipă.

Atletico Madrid a bifat al doilea 0-0 consecutiv în patru zile, după ce nu a reuşit să treacă nici de Bilbao, după ce miercuri, tot acasă, făcea acelaşi scor cu Porto, în Liga Campionilor. Correa şi Llorente au ratat cele mai mari ocazii ale echipei lui Simeone. Joao Felix a terminat meciul cu un sfert de oră mai devreme, după ce a fost eliminat la o fază la care a luat două galbene în câteva secunde.

Nou promovata Rayo Vallecano a obţinut o nouă victorie categorică în La Liga. După 4-0 cu Granada, a urmat un succes cu 3-0 în derby-ul madrilen cu Getafe. Trejo a deschis scorul după doar nouă minute de joc, din penalty. În final a intrat şi noua achiziţie a lui Rayo, Radamel Falcao (71). Imediat, Ciss a făcut 2-0. Acelaşi fundaş l-a servit pe Falcao care a revenit după opt ani în Spania şi a făcut-o cu succes.  

Afla mai multe despre: atletico madridradamel falcaorayo vallecanorezumate la liga 

viewscnt
Articole similare