Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid şi-a recâştigat poziţia de lider în La Liga, Real Sociedad - Celta Vigo 2-1. Rezumatele zilei

VIDEO | Atletico Madrid şi-a recâştigat poziţia de lider în La Liga, Real Sociedad - Celta Vigo 2-1. Rezumatele zilei
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Atletico Madrid - Huesca 2-0

Atletico Madrid şi-a recâştigat poziţia de lider în Spania după victoria de pe teren propriu cu Huesca. Corea a deschis scorul pe Wanda Metropolitano, după o acţiune superbă şi un şut deviat. După pauză, Koke a fost aproape de 2-0, dar Fernandez a apărat. Până la urmă s-a dublat scorul, după reuşita lui Fereira Carasco. Atletico are trei puncte peste a doua clasată, Real.

Granada - Eibar 4-1

Granada a făcut scor cu Eibar şi a trimis echipa bască şi mai aproape de liga secundă. Roberto Soldado a înscris de două ori pentru andaluzi, câte o reuşită în fiecare repriză. Puertas a punctat şi el în prima parte. Kike a redus din diferenţă pentru Eibar, iar Kennedy a închis tabela. Granada e liniştită la mijlocul clasamentului, în timp ce Eibar e ultima în La Liga, la cinci puncte de salvare.

Real Sociedad - Celta Vigo 2-1

Real Sociedad îşi păstrează poziţia a cincea în La Liga după succesul de pe teren propriu cu Celta Vigo. Căpitanul Mallo a deschis scorul pentru oaspeţi. Bascii au egalat repede, după o pasă senzaţională a lui Carlos Fernandez şi o reluare superbă a lui Portu. Peste doar patru minute, gazdele au primit penalty, dar Isak a ratat. Real Sociedad s-a impus până la urmă tot de la 11 metri. Januzaj a transformat a doua lovitură de pedeapsă a meciului.

 

Afla mai multe despre: atletico madridhuescala ligarezumate 

viewscnt
Articole similare