Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atuul pe care clujenii sunt conştienţi că îl au în dubla cu Maccabi: "Aici avem un avantaj" Cum pregăteşte Petrescu turul din Gruia

VIDEO | Atuul pe care clujenii sunt conştienţi că îl au în dubla cu Maccabi: "Aici avem un avantaj" Cum pregăteşte Petrescu turul din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca împotriva celor de la Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar al Champions League iar ardelenii şi-au menajat câţiva fotbalişti în partida din etapa a doua a campionatului, contra Academicii Clinceni.

7 dintre titularii folosiţi în returul cu Astana nu s-au mai regăsit în primul 11 al campioanei în duelul cu nou - promovata din Ilfov. Djokovic a fost unul dintre jucătorii "sacrificaţi" de Dan Petrescu. Croatul a fost titular şi în Liga I şi dezvăluie ce îl face încrezător înaintea primei confruntării cu israelienii. 

"Sper că am învăţat ceva de anul trecut, când din păcate am pierdut meciurile importante din Europa. Cred că acum am făcut o remontada bună, în care am arătat caracter. Acum, meciul care vine sper să fie un pas în faţă. Adică însă suntem în preliminarii unde eram şi anul trecut. Acum vor fi 3-4 zile cu mare concentrare pe Maccabi şi vedem care sunt punctele de forţă ale lor. Dar ştim că ei încă nu au început campionatul. Dacă ne uităm la asta, avem un mic avantaj" a spus mijlocaşul campioanei. 
 
CFRul are deja cinci meciuri oficiale în acest sezon. Maccabi îl va juca abia pe al doilea în Gruia, miercuri seară. Primul a însemnat victoria din Supercupă, contra celor de la Bnei Yehuda. 
 
"Nu avem timp deloc, dar sperăm că cei care au rămas (n.r. - la Cluj) sunt fresh, sunt odihniţi şi fac un meci mare. Sigur avem nevoie de un meci mare" spune antrenorul CFR-ului. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujmaccabi tel avivliga campionilordan petrescu 

viewscnt
Articole similare