Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au ajuns banii la Astra Giurgiu, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "S-a rezolvat o parte din promisiunea făcută"

VIDEO | Au ajuns banii la Astra Giurgiu, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "S-a rezolvat o parte din promisiunea făcută"

Fotbal

Comentarii

În derby-ul etapei cu numărul 21 din Liga 1, vor sta faţă-n faţă CFR Cluj şi Astra Giurgiu, luni, 16 decembrie, de la ora 20, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj. Ioan Niculae a început să vireze banii în conturile astralilor, pentru prima dată în ultimele 2-3 luni.

Astra este lider în Liga 1, după o serie extraordinară reuşit de jucătorii lui Bogdan Andone, de opt victorii consecutive. În partida contra clujenilor, astralii speră să profite de euforia şi oboseala acumulată după calificarea adversarilor în primăvara europeană şi să prelungească şirul victoriilor.
 
"Un meci important, un meci cu o echipă foarte bună, o echipă care este calificată în primăvara europeană. Merită toate felicitările, atât jucătorii, cât şi antrenorul echipei, au făcut o treabă extraordinară şi o imagine şi o propagandă foarte bună fotbalului românesc. Au făcut un meci foarte bun, din toate punctele de vedere, şi ca atitudine, şi din punct de vedere tactic. Au avut reuşite, puteau să câştige meciul mult mai clar. Cu siguranţă vor alinia cea mai bună echipă, pentru că e un joc extrem de important şi pentru ei, cum de altfel a şi declarat antrenorul Dan Petrescu după jocul de aseară", a spus Bogdan Andone, alegând calea diplomată a discursului.
 
Astra Giurgiu nu va putea apela la acest meci pe golgeterul ei, Denis Alibec, suspendat după cartonaşul galben primit în victoria cu U Craiova, scor 1-0, din ultima etapă. Alibec a fost cel a marcat unicul gol al meciului.
 
"(Va fi mai greu fără Alibec?). Vom vedea. Sper ca absenţa lui să nu se cunoască, iar jucătorul care va juca în locul lui în acest joc să-şi facă treaba cât mai bine, să ajute echipa să scoatem un rezultat pozitiv. Nu contează locul în acest moment, contează să adunăm puncte, cât mai multe puncte, mai e mult de jucat din acest campionat şi fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate", a adăugat Andone.
 
Bogdan Andone nu consideră că formaţia sa este favorită în duelul cu CFR Cluj, chiar dacă este prima în clasament şi prezintă o formă sportivă de invidiat.
 
"Nu este favorită Astra. (De ce?) Foarte simplu. CFR este o echipă foarte puternică, mai ales pe teren propriu, o echipă cu jucători cu experienţă, ştiu să gestioneze momentele jocului. Un antrenor cu experienţă foarte mare şi un antrenor care pregăteşte foarte bine jocurile, mai ales jocurile importante. Ţinând cont că jucăm în deplasare, ei vin după un meci şi o calificare extraordinară, cu siguranţă au prima şansă pentru meciul de luni. Obiectivul stabilit de jucători împreună cu conducerea la începutul sezonului a fost clasarea pe unul din locurile 1-3, deci ăsta va fi principalul obiectiv", a spus fostul tehnician de la FCSB.
 
Problemele financiare au început să se regleze la Astra Giurgiu, mai ales după ultimele apeluri lansate în spaţiul public de antrenorul Bogdan Andone. Acesta a apelat la bunăvoinţa patronului Ioan Niculae şi i-a reamintit că a făcut, cândva, o promisiune. Jucătorii Astrei erau neplătiţi de cel puţin două luni de zile.
 
"S-a rezolvat o parte din promisiunea făcută, ca să spun aşa, iar săptămâna viitoare sperăm să se rezolve toată situaţia, ca băieţii să plece liniştiţi în vacanţă", a lămurit acest aspect Bogdan Andone.
 
Din păcate, jucătorii nu au reuşit să termine grătarul pe care l-au început în urmă cu câteva luni, la instarea lui Bogdan Andone la Astra. Gest care le-a adus multe critici în ultima perioadă. 
 
"Din păcate, tot programul, vremea, ne-a stricat planul din nou. Vom vedea ce va fi şi când vom reuşi să facem şi cealaltă jumătate", a spus antrenorul Astrei.
 
Jucătorii Astrei şi-au făcut timp pentru a merge la un Centru de Copii din Urlaţi, acolo unde au oferit celor mici numeroase cadouri, constând în hăinuţe, jucării şi dulciuri.
 
"Mă bucur că avem şi am avut posibilitatea să ajutăm aceşti copii, care stau la un orfelinat din Urlaţi. Mă bucur că băieţii au răspuns extrem de pozitiv, s-au ocupat, s-au organizat, au venit cu cadouri, cu hăinuţe, au venit cu dulciuri. Mă bucur că le-au făcut o bucurie acestor copii şi asta demonstrează încă o dată că sunt nişte băieţi cu caracter şi în momentele în care e nevoie să-şi arate adevărata lor calitate, tot timpul au răspuns pozitiv", a conchis Bogdan Andone.
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fotbalbogdan andone 

viewscnt
Articole similare