Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au apărut imagini de la examenul fraudat de Luis Suarez. Ce se întâmplă în sala de examen

VIDEO | Au apărut imagini de la examenul fraudat de Luis Suarez. Ce se întâmplă în sala de examen

Campionate

Comentarii

Au apărut imaginile susprinse de camera de supraveghere din sala în care Luis Suarez a susţinut testul de limbă pentru a dobândi cetăţenia italiană. Atacantul uruguayan este anchetat împreună cu mai mulţi profesori pentru fraudarea examenului. Până la urmă, din cauza acestui scandal, Suarez nu s-a mai transferat atunci la Juventus Torino şi a semnat cu Atletico Madrid.

În vară, Luis Suarez a fost foarte aproape să se transfere la Juventus Torino. Atacantul uruguayan nu mai era dorit la FC Barcelona şi cei de la Juventus au fost încântaţi de posibilitatea de a-l transfera. Exista însă o problemă.

Luis Suarez trebuia să susţină un examen de limbă italiană, pentru a dobândi dubla cetăţenie, deoarece Juventus Torino avea în lot prea mulţi extracomunitari.

Atacantul de 34 de ani a trecut însă cu brio acest examen, dar procurorii au dovedit ulterior că Suarez şi-a aranjat examenul de limbă italiană. Acum, în presa din Italia au apărut imagini surprinse de camera aflată în sala de examen, unde Suarez a fost testat.

Imagini de examenul susţinut de Luis Suarez, despre care procurorii susţin că a fost fraudat

Chiar după ce Suarez a susţinut examenul pentru limba italiană, procurorii şi poliţia au deschis o anchetă pentru o presupusă fraudă. Mai mulţi profesori de la Universitatea pentru Străini din Perugia, dar şi Suarez au fost subiectul anchetei şi au trebuit să răspundă la întrebările procurorilor.

Concret, autorităţile din Italia l-au acuzat pe Luis Suarez că a primit întrebările înainte de examen, astfel încât să treacă testul fără probleme.

În imaginile surprinse de camera aflată în sala de examen se poate observa atmosfera foarte relaxată care există între Suarez şi examinatori. Presa din Italia susţine că Luis Suarez s-a descurcat excelent la examenul de limbă italiană, a răspuns clar, cu puţine greşeli, la întrebările puse de examinatori.

Însă tocmai aici există o bănuială. Anchetatorii italieni susţin că Luis Suarez ştia deja întrebările şi a putut să-şi pregătească răspunsurile în limba italiană şi de aici ar fi avut acea lejeritate în conversaţiile pe care le-a avut cu examinatorii.

De asemenea, anchetatorii acuză că Suarez a fost menajat de examinatori, deorece examenul a durat doar 30 de minute, faţă de două ore, cât durează de obicei. Pe imagini se poate observa şi cum examinatorii, dar şi câţiva angajaţi care aşteptau la uşă, fac poze la final cu Luis Suarez.

Afla mai multe despre: luis suarez 

viewscnt
Articole similare