Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au fost anunţaţi nominalizaţii pentru trofeul Puskas! Un român se luptă cu Messi şi cu Ibrahimovic pentru cel mai frumos gol al sezonului trecut

VIDEO | Au fost anunţaţi nominalizaţii pentru trofeul Puskas!  Un român se luptă cu Messi şi cu Ibrahimovic pentru cel mai frumos gol al sezonului trecut
Comentarii

FIFA a anunţat cei zece nominalizaţi la premiul Puskas, trofeu care se acordă marcatorului celui mai frumos gol din sezonul trecut. În competiţie au intrat golurile marcate între 16 iulie 2018 şi 19 iulie 2019.

Reuşitele au fost alese de către mai mulţi experţi în fotbal, de la FIFA şi nu numai. Fanii au ocazia să intre pe site-ul FIFA.com şi să aleagă cea mai frumoasă reuşită a sezonului 2018-2019.

Sondajul se va încheia pe 1 septembrie 2019, iar primele cele mai votate trei goluri vor fi analizate de câteva legende FIFA, care vor desemna totodată şi învingătorul.

Pentru a vota, nu trebuie decât să te loghezi pe site-ul FIFA.com. Printre cei zece nomnalizaţi se regăsesc şi trei femei.

  1. Matheus Cuhna
  2. Zlatan Ibrahimovic
  3. Lionel Messi
  4. Ajara Nchou
  5. Fabio Quagliarella
  6. Juan Fernando Quintero
  7. Amy Rodriguez
  8. Billie Simpson
  9. Andros Townsend
  10. Daniel Zsori

 

Unul dintre cei zece nominalizaţi are origini româneşti. În vârstă de 18 ani, Daniel Zsori s-a născut la Oradea şi are atât cetăţenie maghiară, cât şi română. El evoluează din 2018 la Debrecen, iar golul propus la trofeul Puskas este primul marcat de atacant la profesionişti. 

 

 

 

Afla mai multe despre: fifapuskasmessiibrahimovicdaniel zsori 

viewscnt
Articole similare