Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au fost date cărţile pe faţă la FC Argeş! Motivul pentru care a plecat Nicolae Dică: "El a avut în cap promisiuni"

VIDEO | Au fost date cărţile pe faţă la FC Argeş! Motivul pentru care a plecat Nicolae Dică: "El a avut în cap promisiuni"

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş şi-a prezentat oficial noul antrenor, vineri, într-o conferinţă de presă. Ionuţ Badea a venit la Piteşti pentru a îl înlocui pe Nicolae Dică, care a lăsat echipa pe locul şase în Liga a 2-a.

În cadrul conferinţei de presă, oficialii clubului argeşean au dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat Nicolae Dică de la Piteşti: "A cerut un anumit buget pentru salarii cu care a spus "'eu promovez!". Vreţi să vă dau din casă să vă spun că a recunoscut în final? A recunoscut că a greşit cu lotul. El a avut în cap promisiuni de la jucători că vin după el, dacă vine la FC Argeş şi FC Argeş va avea dreptul să promoveze. Acei jucători nu au mai venit după el", a declarat preşdintele Consiliului de Administraţie de la FC Argeş, Cristian Gentea. 

Vorbele lui au fost confirmate de primarul oraşului, aflat şi el la conferinţa de presă: "Acesta e un adevăr, niciodată nu s-a pus problema decât de promovare şi el a fost de acord de la primele discuţii că îşi fac lot de promovare", a spus Cornel Ionică, primarul oraşului Piteşti. 

În vară, după ce FC Argeş a primit dreptul de a promova în Liga 1, la Piteşti au sosit un număr mare de fotbalişti, printre care şi nume cunoscute precum Marius Alexe, Andrei Prepeliţă sau Nicolae Muşat. Cu toate aceste, Nicolae Dică nu a reuşit să facă din Argeş o candidată credibilă la promovare şi a pierdut patru meciuri în 10 etape. Dică, care a adus-o pe Argeş în Liga a 2-a în primul său mandat, chiar a refuzat o ofertă de la FCSB pentru a rămâne la clubul la care a crescut. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafc arges 

viewscnt
Articole similare