Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Au fost foarte încântaţi!" Oficialii UEFA, mulţumiţi de cum a decurs ceremonia de tragere la sorţi a grupelor Euro 2020 la Bucureşti

VIDEO | "Au fost foarte încântaţi!" Oficialii UEFA, mulţumiţi de cum a decurs ceremonia de tragere la sorţi a grupelor Euro 2020 la Bucureşti
Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a dezvăluit ce feedback a primit din partea oficialilor UEFA în legătură cu organizarea evenimentului de tragere la sorţi a grupelor Euro 2020. Bucureştiul a primit, sâmbătă, 30 decembrie, vizita multor nume importante din lumea fotbalului cu ocazia ceremoniei de tragere la sorţi a grupelor Euro 2020, găzduită la Romexpo, iar şeful de la Casa Fotbalului spune că oficialii UEFA au fost încântat de ce au găsit în Capitală.

Nume precum Iker Casillas, Philip Lahm, Marcel Desailly, Ricardo Carvalho, Totti sau Ruud Gullit s-au deplasat la Bucureşti, împreună cu o delegaţie a UEFA - condusă de preşedintele Aleksander Ceferin -, pentru a participa la tragerea la sorţi a turneului final Euro 2020, competiţie la care şi România va găzdui patru partide. La finalul evenimentului, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a dezvăluit că oficialii UEFA au fost încântaţi de cum a decurs tot evenimentul de la Bucureşti.

"Feed-back-ul, până acum, a fost pozitiv. Preşedintele UEFA a plecat acum câteva minute, a fost foarte încântat de Bucureşti. La fel toţi ceilalţi cu care am vorbit au rămas foarte impresionaţi. Foarte mulţi dintre oaspeţii noştri au venit pentru prima dată la Bucureşti şi au plecat cu opinii foarte frumoase despre Bucureşti.

(n.r. acest eveniment ne obligă să ne calificăm?) Noi, din punct de vedere organizatoric, cam atât putem să facem. 1.11.34 Din punct de vedere sportiv avem în continuare o şansă. Nu e un cadou. E un drept pe care jucătorii noştri şi l-au câştigat prin parcursul destul de bun din Liga Naţiunilor", a spus Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.



Bucureştiul, prin intermediul Arenei Naţionale, va găzdui patru partide de la Euro 2020: trei din grupe şi una din optimile de finală.

Naţionala României a ratat calificarea la Euro 2020 direct din grupele preliminare, dar mai are o şansă, prin intermediul play-off-ului din Liga Naţiunilor. În semifinala play-off-ului, România, cu noul selecţioner Mirel Rădoi, va da piept cu Islanda. Apoi, dacă trece de nordici, tricolorii mari vor juca finala play-off-ului împotriva Bulgariei sau Ungariei.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfuefaceferineuro 2020 

viewscnt
Articole similare