Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au ieşit scântei şi la un meci amical! De ce şi-a cerut scuze Pochettino după ce Tottenham a pierdut duelul cu United din China

VIDEO | Au ieşit scântei şi la un meci amical! De ce şi-a cerut scuze Pochettino după ce Tottenham a pierdut duelul cu United din China
Comentarii

Manchester United a câştigat în faţa lui Spurs cu 2-1 partida jucată la Shanghai şi care a contat pentru turneul amical International Champions Cup.

Partida nu a părut deloc una amicală, iar Sissoko a fost în centrul atenţiei. Intrările sale dure i-au exasperat pe adversari care nu s-au putut abţine şi au reacţionat încercând să îl domolească pe fotbalistul lui Tottenham. Pochettino şi-a cerut scuze la finalul meciului pentru incidentele provocate de fotbalistul său. United s-a impus cu 2-1 şi are două victorii în competiţie după ce a învins-o şi pe Milan.

Un puşti de 18 ani a adus victoria diavolilor în confruntarea cu rivala din Premier League. Angel Gomes a marcat în minutul 80 după ce până atunci înscriseseră Martial şi Lucas Moura. Echipa lui Solskjaer urmează să ajungă în Norvegia pentru amicalul împotriva lui Kristiansand iar apoi va mai avea un ultim test înaintea startului oficial al sezonului. Se va duela cu AC Milan la Cardiff. 

Afla mai multe despre: icctottenhammanchester unitedpochettinosissoko 

viewscnt
Articole similare