Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au început lucrările la Stadionul Arcul de Triumf. Cum arată acum arena şi cum ar trebui să arate la final

VIDEO | Au început lucrările la Stadionul Arcul de Triumf. Cum arată acum arena şi cum ar trebui să arate la finalgalerie foto

Diverse

Comentarii

Au început lucrările la Stadionul Naţional Arcul de Triumf, unul dintre stadioanele care urmează să fie complet refăcute în vederea Campionatului European de Fotbal din 2020.

Stadionul care a găzduit meciurile naţionalei de rugby va fi demolat, urmând ca în locul lui să fie construită o nouă arenă în vederea organizării Campionatului European din 2020. El va intra în categoria de stadioane UEFA 4 şi va putea, în continuare, să organizeze meciuri de rugby la nivel internaţional.

126, 41 de milioane de lei va costa noua arenă din Capitală.

Stadionul Arcul de Triumf va suferi lucrări de consolidare, reabilitare a vestiarelor, a spaţiilor de cazare precum şi amenajarea unor spaţii exterioare noi, printre care şi a unui parking subteran sau a unui centru special gândit pentru refacerea sportivilor.

Arena va avea 8100 de locuri, iar gazonul va fi înlocuit complet.

Din imaginile surprinse de Telekom Sport, în acest moment se deruleaza lucrari la nivelul tribunelor care vor fi de asemenea înlocuite. Mai multe imagini ai în galeria foto

Aşa ar trebui să arate la final Stadionul Arcul de Triumf din Capitală

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadionul arcul de triumflucrări 

viewscnt
Articole similare