Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au luat deja 16 jucători şi nu se opresc! "Suntem în negocieri!" Clubul din Liga 1 care poate depăşi 20 de transferuri în această vară

VIDEO | Au luat deja 16 jucători şi nu se opresc! "Suntem în negocieri!" Clubul din Liga 1 care poate depăşi 20 de transferuri în această vară

Superliga

Comentarii

Antrenorul FC Voluntari, Daniel Opriţa, a declarat, vineri, că oficialii grupării mai negociază transferul a 3-4 jucători, după ce clubul ilfovean a transferat în această pauză competiţională 16 jucători.

"Mai suntem în discuţii cu câţiva jucători care probabil vor veni, trei-patru jucători. Mai avem nevoie de un număr 10, de un al treilea atacant şi un jucător de bandă sau doi. După finalul sezonului, ne-am gândit că ar trebui să venim cu un suflu nou, chiar cu jucători din străinătate şi sperăm să dea roade acest lucru, să se vadă în rezultate. Aşa am gândit startegia cu oamenii din conducere, mi-au fost propuşi jucători, i-am studiat şi mi-am dat acordul pentru aceşti jucători care au rămas şi sunt sigur că ne vor ajuta şi vom face o echipă competitivă. Cu jucătorii străini vorbesc limba fotbalului, eu zic că se înţelege", a declarat Opriţa, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că, din cazua numărului mare de jucători transferaţi, i-a fost greu să-şi facă o părere despre potenţialul acestora.

"Sunt bucuros că mă întorc în Liga I după scurta perioadă petrecută la Juventus. FC Voluntari este un club cu condiţii foarte bune de a face performanţă, am avut condiţii foarte bune de pregătire şi în Slovenia. Aş fi vrut să am mai mult timp pentru pregătire, dar nu s-a putut face mai mult, pentru că FC Voluntari a fost ultima echipă care a încheiat campionatul, după acel meci de baraj. Au venit mulţi jucători noi, în special jucători străini. Încercăm să-i facem uşor-uşor să se acomodeze, să integrăm nişte relaţii de joc şi sperăm să fim din ce în ce mai bine cu trecerea timpului. Campiontul începe destul de rapid, avem prima etapă la Dinamo, un meci destul de greu, de care însă nu ne temem şi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv. Eu sunt un antrenor tânăr şi nu m-am mai întâlnit cu această situaţie, de a avea atâţia jucători noi, în special străini. Nu au venit nici toţi o dată, au venit pe parcurs. Am încercat să cuprindem în două săptămâni şi pregătirea fizică, şi antrenamentele tehnico-tactice, să jucăm meciui amicale. Nu au arătat prospeţime în jocurile amicale şi mi-a fost greu să-mi dau seama de posibilităţile tuturor jucătorilor. Dar în această săptămână am reuşit să-mi fac o idee despre fiecare şi sper să fiu inspirat ca la ora jocului să aliniez cel mai bun 11. Dinamo nu a făcut foarte multe transferuri. Faţă de noi, au un plus la acest capitol, au o echipă omogenă şi chiar dacă nu au prins play-off-ul anul trecut, de când a venit Florin Bratu la echipă au avut evoluţii bune în play-out, chiar au arătat destul de bine şi eu cred că anul acesta se vor bate cu şanse mari pentru play-off", a afirmat Opriţa.

După ce presa a scris despre o bătaie între Costin Lazăr şi Adelin Pîrcălabu, Opriţa a afirmat că nu ştie de vreun conflict la echipă, dar nu se va baza pe fostul rapidist. "Eu nu ştiu de ape tulburi, nu am avut niciun conflict, am o relaţie bună cu toţi oamenii din conducere şi nu ştiu de nicio problemă. Costin Lazăr nu intră în vederile mele la meciul acesta, dar este sub contract cu FC Voluntari, însă în momentul acesta nu mă bazez pe el. Aşa am decis eu, am adus jucători pe poziţia aceea şi eu consider că sunt jucători potriviţi pentru a oupa acel post. Nici Mihalcea nu intră în vederile mele."

Noua conducere a FC Voluntari este formată din mangerul general Ioan Andone, directorul tehnic Mircea Rădulescu, antrenorul Daniel Opriţa, antrenul secund Ştefan Nofitovici şi antrenorul de portari Martin Tudor.

"Eu sunt antrenor, eu antrenez, fac echipa pentru meci, în privinţa echipei eu iau deciziile, nu altcineva. Vorbim", a explicat Opriţa relaţia cu managerul Ioan Andone.



Meciul FC Dinamo - FC Voluntari se va disputa, duminică, de la ora 21.00, în prima etapă a Ligii I, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: opritavoluntaritransferuri,  

viewscnt
Articole similare